точно пък Корморана са добър вариант.баща ми беше купил преди 3-4 години такива и скоро ги продадох на един приятел да си ги сложи отзад на пунтото.щото човека не намерил подходящи.верно че са поупечени вече, но пак е по добре от летните.... сега не бих си ги взел отново(защото искам да пробвам друга марка,насочил съм се към САВА ескимо) въпреки че са на сносна цена и ми пасват идеално на джоба.но според мен доста хорица сега в "кризата" биха си взели такива корморанки или дебица която е пак на тези цени,от колкото да си жулят с летните "динени кори" (мн ме кефи тоя израз)
така че предлагам да спрем спора.всеки за себе си избира с какви гуми да кара , колко сняг валяло в града му и т.н.аз въпреки че ще карам с зимни гуми , не си позволявам да излизам като има повече сняг или поледица.щото все още не съм свикнал да карам при тези условия....(поне си го признавам) и по добре отколкото да сгъна мойте и на някои друг ламарини, не дай си Боже нещо друго да стане....айде поздрави на всички колеги и безаварийна през зимата

Коментар