С тия автомобилни застраховки ми намирисва на картелно споразумение. Както е и с горивата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховка ГО и поскъпване?
Collapse
X
-
dobrujanetza написа:С тия автомобилни застраховки ми намирисва на картелно споразумение. Както е и с горивата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bicho1976 написа:Колега ти явно помниш 1997г,тогава народа беше гладен и беден.Хората си загубиха спестяванията.Чудят и се за какви скинари говориш?!Ащо се отнася за ГО,не мисля че нейната цена ще срине правителство или парламент,несериозно е.Когато бензина беше по 0.80-1.00лв въртях по 12000-15000км за година,сега са 5000км.Когато не мога да си позволя да си платя ГО,няма да карам кола.Толкова положителни последици ще има от този факт!!!А и нещо друго,ГО е задължителен критерий за членството ни в ЕС.Хората не са чак толкова тъпи,да не осъзнават кое е здължително и кое не е! Айде не ми казвай сега,че заради цената на ГО ще ни изхвърлят от евросъюза? Я стига глупости,ние им трябваме, ПОВЕЧЕ отколкото те на нас
Ако не сте го разбрали,осъзнайте го
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:не приятелю няма да стане 600лв ГО искаш или не,само стой та гледай,ако продължават да я вдигат какво се случва...щото май не знаеш ако подшушнеш на двама-трима тъпи бакшиши,че трябва да се вдигне протест ,да се затварят основни пътища и какво се случва?... Нещата няма да останат така,ако продължават да вдигат всичко "по европейски",защото НИЕ НЕ ВЗИМАМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАПЛАТИ,НЯМА КАК ДА ПЛАщАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ...БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е СВИКНАЛ ДА ГО ТЪПЧАТ,НО СИ ИМА ПРАГ НА ТЪРПИМОСТ И СКОРО ТОЗИ ПРАГ ЩЕ БЪДЕ ПРЕМИНАТ! ПОМНИШ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕДНИЯ ПЪТ,КОГАТО ПРЕМИНАХА ПРАГА НИ НА ТЪРПИМОСТ ПРЕД 1997,ЗАщОТО АЗ ПОМНЯ! СЪщОТО щЕ СЛУЧИ И СЕГА С РАЗЛИКАТА,ЧЕ УСПЕЕМ ЛИ ДА ПРИВЛЕЧЕМ СЕГАШНИТЕ СКИНАРИ НА СТРАНАТА НА ПРОТЕСТА,ПАРЛАМЕНТА щЕ ГО СРИНАТ ИЗОСНОВИ! Дано си ме разбрал,защото за мен така стоят нещата и тия "горе" не са толкова тъпи,че да не го осъзнават.ако мислиш, заради вдигането на Г.О. ще стане революция - ОК и аз съм за!!!Да вметна, че въпросните СКИНАРИ за които говориш обикновенно са между 14-20г., в повечето случай идеотчета без работа, които се вдъхновяват от някой батко, разбил главата на полицай или хвърли бомба на някой мач и осъкатил някого т.е. друго идеотче (вече порасанало) Та това обикновенно са хора без собсвено мнение, на които им е казано, че за да си патриот трябва да мразиш всички цветнокожи, да трошиш автобусите след мач на любимия ти отбор и т.н. да не продлжавам. Заради тези кретенчета не мога да заведа племеника си спокойно на мач, дри аз не мога да отида спокойно, но както и да е, нека не измествам темата.
FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Викам първо да се научим да пишем горе-долу правилно, пък после да правим революциятакоЙто - използваме за единствено число. Пример: Скинар, коЙто.....коИто - използваме за множествено число. Пример: СкинарИ, коИто......
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Викам първо да се научим да пишем горе-долу правилно, пък после да правим революциятакоЙто - използваме за единствено число. Пример: Скинар, коЙто.....коИто - използваме за множествено число. Пример: СкинарИ, коИто......
Нека бъдем обективни - това е един от колегите, които категорично покриват минимума за правопис и му се разбира абсолютно всичко (освен когато понякога просто мисълта му не е съвсем подредена, забелязвал съм 1-2 пъти).Като гледам общото ниво на правопис и правоговор в България, аз лично бих поощрил колегата TAIF, въпреки че винаги има какво още да се желае. И то без изключение от всички нас.Та, колега style34, аз лично бих направил забележка на тоталните неграмотници, но случаят тук не е такъв според мен
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Колега gantcho благодаря за защитата. За това което си написъл си напълно прав, често в желанието си да кажа повече неща губя нишката и .... всички виждат какво се получаваstyle34
Веднага се поправям!!! Добре зная тези работи, но просто си мисля, че форума е място за забавление и често се стремя да пиша бързо и не толкова правилно.... това не ме уневинява, все пак всички разбират какво искам да кажа, нали?
FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
SDI имат плакат, че до 20-ти Ноември ще дават 5% отстъпка върху старите цени на всички фирми. Он-лайн ако се направи, май е още повече отстъпката но се плаща 2,50 лева за куриер. http://www.sdi.bg/onlineInsurance/ харесва ми, че при тях ми излиза застраховката по-евтина отколкото е при самата фирма, на която е полицата.z_sutrov написа:Моята я направих в Булстрад, но онлине през SDI. Излезе ми 140лв със зелената карта и куриера. А колкото до това, че ще се вдигат това го говорят май всяка година по това време, а след НГ(както казаха някои колеги) правят яко промоции. Аз така миналата година се изклатих с 60лв. отгоре.
Коментар
-
Не занм за останалите компании но от днес Евроинс ги вдигнаха, до вчера кои направил направил, цената беше около 157лв до 1800сс. От днес са с 30 кинта на горе, не е кои знае колко по страшно ама покраи края на годината се трупат много разходи и 30 кинта са си 30 кинта.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
niko_ymn написа:SDI имат плакат, че до 20-ти Ноември ще дават 5% отстъпка върху старите цени на всички фирми. Он-лайн ако се направи, май е още повече отстъпката но се плаща 2,50 лева за куриер. http://www.sdi.bg/onlineInsurance/ харесва ми, че при тях ми излиза застраховката по-евтина отколкото е при самата фирма, на която е полицата.z_sutrov написа:Моята я направих в Булстрад, но онлине през SDI. Излезе ми 140лв със зелената карта и куриера. А колкото до това, че ще се вдигат това го говорят май всяка година по това време, а след НГ(както казаха някои колеги) правят яко промоции. Аз така миналата година се изклатих с 60лв. отгоре.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
И Левинс от днес са с нови цени, естествено по-високи.Брат ми ходи да сключва Г.О. и изпищя малко на умрело.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Еми вече го има, повече от това едва ли ще ги вдигнат, дори си мисля че в разгара декември месец някои компании все ще измислят вратичка за да смъкнат някои процент от ценатаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар