Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застраховка ГО и поскъпване?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С тия автомобилни застраховки ми намирисва на картелно споразумение. Както е и с горивата.
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
      С тия автомобилни застраховки ми намирисва на картелно споразумение. Както е и с горивата.
      Ми колега живеем в мафиотска държава, какво те учудва поредното споразумение между когото и да било?
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

bicho1976 написа:
        Колега ти явно помниш 1997г,тогава народа беше гладен и беден.Хората си загубиха спестяванията.Чудят и се за какви скинари говориш?!Ащо се отнася за ГО,не мисля че нейната цена ще срине правителство или парламент,несериозно е.Когато бензина беше по 0.80-1.00лв въртях по 12000-15000км за година,сега са 5000км.Когато не мога да си позволя да си платя ГО,няма да карам кола.Толкова положителни последици ще има от този факт!!!А и нещо друго,ГО е задължителен критерий за членството ни в ЕС.
        Помня Да и не говоря в частност за гражданската,а за всичко ,което се случва и бавно потъваме в мизерията повече и повече!Скинари? За тия дето беснеят по стадионите и тогава малко от тях се надигнаха,инъче щеше да е ад и нямаше да се размине без жертви...Колкото до това ,че е задължително условие за членството ни в съюза,ми писна да ни мажат очите с това Хората не са чак толкова тъпи,да не осъзнават кое е здължително и кое не е! Айде не ми казвай сега,че заради цената на ГО ще ни изхвърлят от евросъюза? Я стига глупости,ние им трябваме, ПОВЕЧЕ отколкото те на нас Ако не сте го разбрали,осъзнайте го
        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
          не приятелю няма да стане 600лв ГО искаш или не,само стой та гледай,ако продължават да я вдигат какво се случва...щото май не знаеш ако подшушнеш на двама-трима тъпи бакшиши,че трябва да се вдигне протест ,да се затварят основни пътища и какво се случва?... Нещата няма да останат така,ако продължават да вдигат всичко "по европейски",защото НИЕ НЕ ВЗИМАМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАПЛАТИ,НЯМА КАК ДА ПЛАщАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ...БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е СВИКНАЛ ДА ГО ТЪПЧАТ,НО СИ ИМА ПРАГ НА ТЪРПИМОСТ И СКОРО ТОЗИ ПРАГ ЩЕ БЪДЕ ПРЕМИНАТ! ПОМНИШ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕДНИЯ ПЪТ,КОГАТО ПРЕМИНАХА ПРАГА НИ НА ТЪРПИМОСТ ПРЕД 1997,ЗАщОТО АЗ ПОМНЯ! СЪщОТО щЕ СЛУЧИ И СЕГА С РАЗЛИКАТА,ЧЕ УСПЕЕМ ЛИ ДА ПРИВЛЕЧЕМ СЕГАШНИТЕ СКИНАРИ НА СТРАНАТА НА ПРОТЕСТА,ПАРЛАМЕНТА щЕ ГО СРИНАТ ИЗОСНОВИ! Дано си ме разбрал,защото за мен така стоят нещата и тия "горе" не са толкова тъпи,че да не го осъзнават.
          Няма да стане 600лв, тази година, както и другата, но бъди сигурен, че рано или късно ще стане!!! (Аз определено не желяа да става, както вече казах) Иначе да уточним, че тъпите бакшиши се тарифират по други цени, защото са по-рискова група ама както и да е.А иначе незнаех, че си настроен толкова революционно ако мислиш, заради вдигането на Г.О. ще стане революция - ОК и аз съм за!!!Да вметна, че въпросните СКИНАРИ за които говориш обикновенно са между 14-20г., в повечето случай идеотчета без работа, които се вдъхновяват от някой батко, разбил главата на полицай или хвърли бомба на някой мач и осъкатил някого т.е. друго идеотче (вече порасанало) Та това обикновенно са хора без собсвено мнение, на които им е казано, че за да си патриот трябва да мразиш всички цветнокожи, да трошиш автобусите след мач на любимия ти отбор и т.н. да не продлжавам. Заради тези кретенчета не мога да заведа племеника си спокойно на мач, дри аз не мога да отида спокойно, но както и да е, нека не измествам темата.
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Викам първо да се научим да пишем горе-долу правилно, пък после да правим революцията коЙто - използваме за единствено число. Пример: Скинар, коЙто.....коИто - използваме за множествено число. Пример: СкинарИ, коИто......
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              Викам първо да се научим да пишем горе-долу правилно, пък после да правим революцията коЙто - използваме за единствено число. Пример: Скинар, коЙто.....коИто - използваме за множествено число. Пример: СкинарИ, коИто......
              Нека бъдем обективни - това е един от колегите, които категорично покриват минимума за правопис и му се разбира абсолютно всичко (освен когато понякога просто мисълта му не е съвсем подредена, забелязвал съм 1-2 пъти).Като гледам общото ниво на правопис и правоговор в България, аз лично бих поощрил колегата TAIF, въпреки че винаги има какво още да се желае. И то без изключение от всички нас.Та, колега style34, аз лично бих направил забележка на тоталните неграмотници, но случаят тук не е такъв според мен
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Колега gantcho благодаря за защитата. За това което си написъл си напълно прав, често в желанието си да кажа повече неща губя нишката и .... всички виждат какво се получава style34 Веднага се поправям!!! Добре зная тези работи, но просто си мисля, че форума е място за забавление и често се стремя да пиша бързо и не толкова правилно.... това не ме уневинява, все пак всички разбират какво искам да кажа, нали?
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

SDI имат плакат, че до 20-ти Ноември ще дават 5% отстъпка върху старите цени на всички фирми. Он-лайн ако се направи, май е още повече отстъпката но се плаща 2,50 лева за куриер. http://www.sdi.bg/onlineInsurance/ харесва ми, че при тях ми излиза застраховката по-евтина отколкото е при самата фирма, на която е полицата.
                  z_sutrov написа:
                  Моята я направих в Булстрад, но онлине през SDI. Излезе ми 140лв със зелената карта и куриера. А колкото до това, че ще се вдигат това го говорят май всяка година по това време, а след НГ(както казаха някои колеги) правят яко промоции. Аз така миналата година се изклатих с 60лв. отгоре.
                  На SDI миналата година промоцията беше 10 % и Беше до някой си Декември. Има други фирми освен в началото на годината - правят промоции и по средата Май-Юни-Юли.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Не занм за останалите компании но от днес Евроинс ги вдигнаха, до вчера кои направил направил, цената беше около 157лв до 1800сс. От днес са с 30 кинта на горе, не е кои знае колко по страшно ама покраи края на годината се трупат много разходи и 30 кинта са си 30 кинта.
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

niko_ymn написа:
                      SDI имат плакат, че до 20-ти Ноември ще дават 5% отстъпка върху старите цени на всички фирми. Он-лайн ако се направи, май е още повече отстъпката но се плаща 2,50 лева за куриер. http://www.sdi.bg/onlineInsurance/ харесва ми, че при тях ми излиза застраховката по-евтина отколкото е при самата фирма, на която е полицата.
                      z_sutrov написа:
                      Моята я направих в Булстрад, но онлине през SDI. Излезе ми 140лв със зелената карта и куриера. А колкото до това, че ще се вдигат това го говорят май всяка година по това време, а след НГ(както казаха някои колеги) правят яко промоции. Аз така миналата година се изклатих с 60лв. отгоре.
                      На SDI миналата година промоцията беше 10 % и Беше до някой си Декември. Има други фирми освен в началото на годината - правят промоции и по средата Май-Юни-Юли.
                      Имай предвид ако си правиш в SDI на вноски , цената която е написана че е за застраховка онлайн , важи само ако и вноските се правят онлайн.
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

И Левинс от днес са с нови цени, естествено по-високи.Брат ми ходи да сключва Г.О. и изпищя малко на умрело.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И все пак кога ще е увеличението , ако има такова?
                          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Еми вече го има, повече от това едва ли ще ги вдигнат, дори си мисля че в разгара декември месец някои компании все ще измислят вратичка за да смъкнат някои процент от цената
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

А някой има ли представа колко е за над 1.8 .. Миналата год беше 160лв ... А сега сигурно вече е 200лв
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

НАП започва масови проверки на застрахователните брокери по време на кампанията за сключване на застраховките ,,Гражданска отговорност
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X