Събота следобед ново Пунто със Софийска регистрация 3957 и малък стикер долу в ляво на задното стъкло беше освиркано на надлез Надежда. Колегата май не разбра защо му пибиткам
Сутринта на новия МОЛ преди Румънското светло син Браво с кръгъл стикер на задното и над него надпис на форума ... Колега и с 300 да караш в тия задрьствания няма да мрьднеш много ,от големите напьни мрьдна с една кола напред .......ако имаше как да ме прескочи .......пс: Карайте разумно ,хората са доста изнервени и не се знае на какви ще попаднете
Преди 5 минути - сребристо Пунто (много лъснато) с големия стикер и номер У 7232 на Кауфланд в Ямбол. Тръгна после по "Граф.Игнатиев"... караше го един възрастен човек, за това не му сигнализирах... Кой ли ще е?!?
Сутринта по ул.Монтевидео, малко след НБУ, разминахме се с колега с тъмно синьо браво, и сини диоди във фаровете. В огледалото забелязах малкиат стикер, на задният джам.
Снощи Geraka беше засечен в подземния паркинг на City center! Редяхме се заедно в задръстването на излизане. Аз бях в колата на един приятел и махнах но ти се беше заприказвал нещо. Обсъдихме Бравото и тва им викам ето ви показно как свети ксенон на фиатка като С класа
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар