Днес около 14:30 ч на кръстовището пред Еко в Сливен тъмно сива Мареа седан СН 8522 ВВ със кръгъл стикер на предното стъкло, долу вдясно.Аз бях маскиран в една ямболска Корса, но докато видя стикера, и на него му светна зелено и изчезна...Непознат за мен колега?
Мисля, че това е Мареа-та на един съсед на братовчед ми. Бях му дал няколко стикера и няколко карти от Еко, но не им бях казал, че след това ще бъдат освирквани :D Та след време като питах братовчед ми дали някой не му е свиркал, отговора беше - "Че те затова ли ми свирят така настоятелно бе?" :P Но не съм много сигурен, защото не му знам рег.номер
Вчера около 10 часа сутринта Фиат Мареа комби (черен или син на цвят с софийска регистарация, но не запомних номера) с големия стикер на задното стъкло ме надмина точно пред УНСС. Аз бях в един Опел Кадет. :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Вчера сутринта - тъмно сиво Типо с двата стикера, паркирано в локалното на Ботевградско до ЦКБ. Този колега за втори път го виждам там.
Да не е това?
Не това е Коста мисля? А онова беше сиво някакво тъмно.
Не съм бил аз ! Живко, коя е доброто, и коя злото ?
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Днеска бях забелязан от Seicento Sporting Abarth гледам едно жълто скорпионче и вътре колегата се оглежда за стикер има някаква промяна в това Seicento ми се струва сякаш предния прозорец имаше някакви бели петна уредите може би.
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар