Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dandy написа:
    winboze написа:
    Синьо Браво/брава с великотърновска регистрация на ГМ ДИМИТРОВ малко преди кръговото Бях със син голф, бивш фиатаджия и тъй като вече карам голф,за да поздравя колегата се натресох в задницата на бмв-то пред мен поздрави колега
    Да, видях те, че ми махна и в тоя момент чух и видях удара По-скоро поздрави БМВ-то Май нищо ви нямаше и на двамата, или поне на бавареца не видях нещо да му стана. След това се усетих, че може би си форумджия
    Той пича с бмв-то даже не повярва че нищо му няма на мен само ми се огъна номера и поожули бронята, даже не знам дали си заслужава да ходя да се разправям със застрахователи ама гледаше доста учудено като ти махах аз докато карах фиата със стикера само веднъж срещнах човек от форума, а от 3 седмици всеки ден виждам по няколко
    Фиат Уно 1.0 m.i.

B 9950 PB

Коментар

и едно браво в Банкя до офиса на Палар Нет
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

winboze написа:
        Dandy написа:
        winboze написа:
        Синьо Браво/брава с великотърновска регистрация на ГМ ДИМИТРОВ малко преди кръговото Бях със син голф, бивш фиатаджия и тъй като вече карам голф,за да поздравя колегата се натресох в задницата на бмв-то пред мен поздрави колега
        Да, видях те, че ми махна и в тоя момент чух и видях удара По-скоро поздрави БМВ-то Май нищо ви нямаше и на двамата, или поне на бавареца не видях нещо да му стана. След това се усетих, че може би си форумджия
        Той пича с бмв-то даже не повярва че нищо му няма на мен само ми се огъна номера и поожули бронята, даже не знам дали си заслужава да ходя да се разправям със застрахователи ама гледаше доста учудено като ти махах аз докато карах фиата със стикера само веднъж срещнах човек от форума, а от 3 седмици всеки ден виждам по няколко
        и за това си има лек колега Тураш на Голфа стикер на Форума и сияко заспива

Коментар

Кой, ще се разпознае
          Прикачени файлове
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Лачена Марея в паркинга на магазин ДЖЪМБО, днес към 6 вечерта.....
            Прикачени файлове

Коментар

и аз я видях :P , но не видях ти да имаш стикер.. имаше 2 червени браво-та по същото време , както и едно сиво , но нямаха стикери.. под прикритие си , а (devil)

Коментар

winboze написа:
                Dandy написа:
                winboze написа:
                Спеше ми се 2 не виждах, пък и се учудих къв е тоя с тоя голф, дето ми маха Добре, че и на теб нищо ти няма значи, че добре се чу удара.
                Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Днес към 19 часа на Симеоновско шосе сиво Стило Х 8715 ... със стикер с номер от Италфеста :D
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

А това пунто беше пред Аутоиталия
                    Прикачени файлове
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                      Днес към 19 часа на Симеоновско шосе сиво Стило Х 8715 ... със стикер с номер от Италфеста :D
                      Ееее, тая Михаела Савчева се съдрахте да я засичате!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

а моята кола някой виждал ли я е, че откакто я продадох и аз не съм...В Младост е - най-готиното браво - ако не се гледат петната от масло под него
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

Преди 2-3 седмици мисля, че го засякох по околовръстнот в посока Младост. Тъмно зелено с едни големи борбетки, нали?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Днес на Радиала в Хаджи Димитър беше спряно Браво СО1613 с малкия стикер на задния джам - видях, че беше лепнат на криво Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 - ще кажа на Некой модератор да наказва :P. Аз сменях гумите на служебната Кики към 17.30 - 18.00 часа, а то си стоеше спокойно паркирано - може би колегата/колежката работи там, да си признае кой, къде, какво, защо, как, кога ......
                            Skoda AMfabia 1.2 12v
                            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

сори за спама ама тая застава http://www.mobile.bg/11276792663309284 на някои от форума ли е има наш стикер

Коментар

todorshalev написа:
                                сори за спама ама тая застава http://www.mobile.bg/11276792663309284 на някои от форума ли е има наш стикер
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X