kiler_4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Geraka написа:kiler_4o написа:Понеже не можах да го позная - кой беше колегата с браво (май бордо беше), който задминах и му свирнах (пред УНСС) преди малко?Имаше трафик, но бях решен да те настигна и така...
Коментар
-
Тука в Биснес парка София има двама колеги, през ден ги засичам. Единия паркира вътре някъде, виждал съм го няколко пъти на бариерата пред 9-та сграда. Другия паркира на улицата пред 8-ма сграда. И докато се наканя да пиша и забравям номерата.И двете коли са Браво с големия стикер. Единия май не беше със софийска регистрация. А се обадете кои сте
Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Lane Staley написа:kiler_4o написа:Ами не, просто бях на втора и те задминах с около 90Имаше трафик, но бях решен да те настигна и така...
Коментар
-
IGG написа:ilkor написа:Току що се засякох с черно Браво GT с плевенски номера в района старата ТВ кула.Беше и с големия и с кръглия стикер на задното стъклоFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:IGG написа:ilkor написа:Току що се засякох с черно Браво GT с плевенски номера в района старата ТВ кула.Беше и с големия и с кръглия стикер на задното стъклоBravo TD100
Коментар
-
svetli4a написа:Вчера в чародейка на кръстовището на гробищата мернах едно червено типо с големия стикер, присветнах само, но май не ме видя, защото бях зад него, а номер непомня : )та по темата колата е на биш съфорумец до колкото разбрах а това е неговият тъст който я е купил от него но не посещава форума
Коментар
-
durex_a написа:svetli4a написа:Вчера в чародейка на кръстовището на гробищата мернах едно червено типо с големия стикер, присветнах само, но май не ме видя, защото бях зад него, а номер непомня : )та по темата колата е на биш съфорумец до колкото разбрах а това е неговият тъст който я е купил от него но не посещава форума
Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:durex_a написа:svetli4a написа:Вчера в чародейка на кръстовището на гробищата мернах едно червено типо с големия стикер, присветнах само, но май не ме видя, защото бях зад него, а номер непомня : )та по темата колата е на биш съфорумец до колкото разбрах а това е неговият тъст който я е купил от него но не посещава форума
) после го видях при гумаджията до кооперативния пазар беше спрял на 10 метра от моята кола и пак свиреше май беше райна тоя път ама си беше по усилиничко и се чува доста гадничко
и добре че си се покрил и ти несе знае ква ще е реакцията като види някой от "неговите"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар