Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    Понеже не можах да го позная - кой беше колегата с браво (май бордо беше), който задминах и му свирнах (пред УНСС) преди малко?
    Аз бях. Иначе май и с един прекъсвач ме поздрави :D
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
      kiler_4o написа:
      Понеже не можах да го позная - кой беше колегата с браво (май бордо беше), който задминах и му свирнах (пред УНСС) преди малко?
      Аз бях. Иначе май и с един прекъсвач ме поздрави :D
      Ами не, просто бях на втора и те задминах с около 90 Имаше трафик, но бях решен да те настигна и така...

Коментар

kiler_4o написа:
        Ами не, просто бях на втора и те задминах с около 90 Имаше трафик, но бях решен да те настигна и така...
        Те така да не вземеш да си оправдаеш ника и да те четем из другите рубрики?
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Тука в Биснес парка София има двама колеги, през ден ги засичам. Единия паркира вътре някъде, виждал съм го няколко пъти на бариерата пред 9-та сграда. Другия паркира на улицата пред 8-ма сграда. И докато се наканя да пиша и забравям номерата. И двете коли са Браво с големия стикер. Единия май не беше със софийска регистрация. А се обадете кои сте
          Браво 1.6 16v 1996
          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Lane Staley написа:
            kiler_4o написа:
            Те така да не вземеш да си оправдаеш ника и да те четем из другите рубрики?
            Да се надяваме, че както до сега не съм го оправдал - така няма и да го оправдая... Ей, някой като почне така значи, ще кажеш че съм минал през пешеходна улица с 200 със затворени очи и ТИР... И btw преди да видя колегата карах с 40...

Коментар

Току що се засякох с черно Браво GT с плевенски номера в района старата ТВ кула.Беше и с големия и с кръглия стикер на задното стъкло

Коментар

Колежка с бяла Брава СА 3498 преди малко Движехме се заедно по околовръстното до Младост Свирнах поздравихме се и те така Да си признае п.п. Малкия стикер долу в дясно на задния прозорец и няколко стикера на Италфеста на страничните
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

ilkor написа:
                  Току що се засякох с черно Браво GT с плевенски номера в района старата ТВ кула.Беше и с големия и с кръглия стикер на задното стъкло
                  Аз бях, видях стикера ти чак като изпуши пред мен, затова после като те настигнах ти свирнах
                  Bravo TD100

Коментар

IGG написа:
                    ilkor написа:
                    Аз бях, видях стикера ти чак като изпуши пред мен, затова после като те настигнах ти свирнах
                    В четвъртък май си тръгваше от The House, махнах обаче нямаше реакция...
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес към 13:45, на "Лъвов мост" ми свирна червено Браво СА 5266 с големия стикер на задното стъкло. А сега да пише кой е :D
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Вчера в чародейка на кръстовището на гробищата мернах едно червено типо с големия стикер, присветнах само, но май не ме видя, защото бях зад него, а номер непомня : )
                        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

iceflame написа:
                          IGG написа:
                          ilkor написа:
                          В четвъртък май си тръгваше от The House, махнах обаче нямаше реакция...
                          Имах неприятности и несъм те видял, свиркай по-силно следващия път! :D
                          Bravo TD100

Коментар

svetli4a написа:
                            Вчера в чародейка на кръстовището на гробищата мернах едно червено типо с големия стикер, присветнах само, но май не ме видя, защото бях зад него, а номер непомня : )
                            о колега този е голям образ аз кат го видя и гледам да се махам по бързо да неме виждат че и аз имам съшия стикер та по темата колата е на биш съфорумец до колкото разбрах а това е неговият тъст който я е купил от него но не посещава форума

Коментар

durex_a написа:
                              svetli4a написа:
                              о колега този е голям образ аз кат го видя и гледам да се махам по бързо да неме виждат че и аз имам съшия стикер та по темата колата е на биш съфорумец до колкото разбрах а това е неговият тъст който я е купил от него но не посещава форума
                              Ахх викаш добре, че не ме е видял ли :D хаха. Мина през ума даже да го изпреваря да ме види, но като си знам мургавите комший в тоя район как карат ...... реших да не рискувам : )
                              Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                              Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

svetli4a написа:
                                durex_a написа:
                                svetli4a написа:
                                Ахх викаш добре, че не ме е видял ли :D хаха. Мина през ума даже да го изпреваря да ме види, но като си знам мургавите комший в тоя район как карат ...... реших да не рискувам : )
                                по добре да аз го засякох 3-4 пъти веднъж беше спрял на светофара на олимпа и си беше усилил преслава и пееше и танцуваше (бях пеша неме видя ) после го видях при гумаджията до кооперативния пазар беше спрял на 10 метра от моята кола и пак свиреше май беше райна тоя път ама си беше по усилиничко и се чува доста гадничко и добре че си се покрил и ти несе знае ква ще е реакцията като види някой от "неговите"

Коментар

Working...
                                X