В овча купел Сива Брава с Номер СА 1203 МТ мисля, че беше
Аааааааа, т’ва е комшията над нас, ама не помня от кой етаж! Не знам дали има регистрация във форума, въпреки че fihi многократно го е агитирал! Стикерът му е от нас, купи си даже форумска тениска (пак от нас) и си я носи!!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Еее...най - накрая и аз да видя кола на колега! А именно Пунто HGT със страшен син цвят, голям стикер и газова уредба(съдейки по другите лепенки)! Беше паркирано в София близо до Черковна и Оборище...уличката започваше с М :D
днес Брава Бордо зави на свфетофара на УНСС към 10:30 сутринта с голям стикер отзад регистрацията беше нещо от сорта на ЕН 88.... или нещо подобно
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
днес Брава Бордо зави на свфетофара на УНСС към 10:30 сутринта с голям стикер отзад регистрацията беше нещо от сорта на ЕН 88.... или нещо подобно
Така като гледам съм бил аз . Колега а ти къде се беше скрил?
бях 3 коли зад теб ама ти сви на сфетофара а мен ме хвана иначе исках да те стигна (видях те малко преди сфетофара)
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Днес около 14 часа, на уличката пред Скай Мол забелязан колега с Фиат Стило бордо(май ) с големия стикер и номер 6226
Бордо си е, ама от толкова мръсотия трудно се познава...
Пак същото Стило забелязано, но този път на светофара, и май продължи по Шипченски И двата пъти бях пешеходец, и нямаше как да сигнализирам....освен да се метна пред колата
Още едно попадение от тази сутрин - червено Браво с малкия стикер 1819 или 1918 беше номера пред пощата в Люлин 3 на булеварда. Колегата беше отворил капака и проверяваше нещо :D
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Червено пунто с малък стикер по средата на задното стъкло с търновска регистрация и дама зад волана - преди 20 мин. ми даде път из уличките на БПС-София. Аз бях с краката си. Поздрави колежке и благодаря...!!!
Еее...най - накрая и аз да видя кола на колега! А именно Пунто HGT със страшен син цвят, голям стикер и газова уредба(съдейки по другите лепенки)! Беше паркирано в София близо до Черковна и Оборище...уличката започваше с М :D
Днес сутринта около 8 и нещо на kiselo Бравата ме изпревари по един булевард в Добрич
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар