Тази седмица беше силна Първо на светофара при "Семинарията" видях "ju", на другия ден засякох и "bachev" да "патрулира" на два пъти по булеварда към "Зимния дворец" в "Студентски град". В хрониката влезе и "kik73bg", зад който карах известно време от малкото НДК до светофара, където сега е стеснен пътя на бул."Витоша" заради строежа на Метрото.
Често "Патрулирам" в Студентски Аз лично не съм те видял. Другия път скачай по-силно на клаксона :P
Към 20:00 жълто браво с два стикера на задното стъкло 2966 му е номера. На бул. Рожен го видях, не го о свирих защото аз чаках на светофара в лентата за направо а колегата направи ляв завой и беше малко не на зелено.
Днес за 5 минути две форумски фиатки мернах... Първата бе едно сиво Типо паркирано в локалното на Ботевградско шосе малко след бензиностанция Еко. Втората бе едно Браво сребърен металик, което около 13.15 часа направи обратен завой на Ботевградско шосе на светофара преди тунела под ЖП линиите. В него до шофьора се возеше мацка! И двете коли бяха с голям стикер на форума.
Често "Патрулирам" в Студентски Аз лично не съм те видял. Другия път скачай по-силно на клаксона :P
Нямаше как да стане това да ти свирна с клаксона, понеже бях спрял колата до "Зимния дворец" и се разхождах пеша
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear' Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" https://www.fiat-uno.org/
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear' Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" https://www.fiat-uno.org/
Около 14 часа колегата Бачев чинно чакаше за десен завой на светофара на Шипченски проход до МВнР. Аз се наредих до него, но нали не съм с Фичо, реших да не махам, че да не се чуди човека
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Черно Punto МК1, CA 4243 AM.Между Омуртаг и Търговище, посока Търговище.Настигнах го и го изпреварих преди "Боаза".Мисля, че влезе в Търговище или не можа да се справи със спортното сърце на Brava-та ми. Изпреварих го и му сигнализирах, но не знам дали се сети зашо, аз стикери нямам.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::. www.cyxap.com
Черно Punto МК1, CA 4243 AM.Между Омуртаг и Търговище, посока Търговище.Настигнах го и го изпреварих преди "Боаза".Мисля, че влезе в Търговище или не можа да се справи със спортното сърце на Brava-та ми. Изпреварих го и му сигнализирах, но не знам дали се сети зашо, аз стикери нямам.
А трябва колега!Стикера е задължителен за човек като тебе с твоето доказано име в този форум!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Около 14 часа колегата Бачев чинно чакаше за десен завой на светофара на Шипченски проход до МВнР. Аз се наредих до него, но нали не съм с Фичо, реших да не махам, че да не се чуди човека
Аз вече много "трудно" се разпознавам с тоя надпис отзад (не става дума за стикера) Мисля да го махна, че голяма селения, ама шоу да става :P
Коментар