Колеги, дойде ми една идея. Я всеки от нас да пусне съобщение за гласуване на всички свои познати по СКАЙП. Все пак имаме и хора зад граница. Нека да пробваме, може да успеем.
Колеги, дойде ми една идея. Я всеки от нас да пусне съобщение за гласуване на всички свои познати по СКАЙП. Все пак имаме и хора зад граница. Нека да пробваме, може да успеем.
Не е лоша идея. Но тия чешки хюмнета гласуват с някаква програма, която пуска по 100-200 гласа наведнъж. Не знма имената на постоянните съперници на Стойчев, ама тоя не знам да е от най-добрите в маратона...
За това преди няколко поста писах, че такъв вот "на калпак" без отношение към постиженията в спорта е безсмислен, но... П.П. Всяко ново отваряне на прозореца записва нов глас На 10 мои отваряния полските гласове се качваха средно с по 3 всеки път
За това преди няколко поста писах, че такъв вот "на калпак" без отношение към постиженията в спорта е безсмислен, но... П.П. Всяко ново отваряне на прозореца записва нов глас На 10 мои отваряния полските гласове се качваха средно с по 3 всеки път
Нормално,като са fake :D
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Нека, ако някой знае адресите на други форуми, да пусне по едно съобщение и там. Опел, Фолксваген, Рено и др. Все пак сме Българи, нека се обединим около тази идея.
Коментар