ruNNer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък повод за радост (на мъжете)!
Collapse
X
-
fihi
От началото на месеца съм само с нея, и май май другата няма да я слагам скоро.Tornado написа:Ама има ли поводи да я облича или само така ходи?Irka_fihi написа:И като сложи парадната униформа...леле майко! Пич, та дрънка! :D
Коментар
-
Аз пък да ви кажа за естественото окосмяване в последните години.Понеже наблюдението ми е най-прясно от 2005 година, когато се уволних от казармата.Та в казармата имам така повече наблюдения над мъжкия пол
Аз нали бях тъй наречената "вишка" (т.е. човек с висше образование в казармата), та се нагледах на младежите около мен
Та в моята рота от порядъка на 160 човека, само ДВАМА бяхме окосмени
Гледах и не ми се вярва. Навсякъде едни голи ЕСТЕСТВЕНИ охлюви. Не е да си бръснат ръцете и краката. Просто са си такива.И горди. Имат ниско на върха на брадата 3-4 косъма и още толкова около бакембардите и се бръснат с кеф.Много мразих сутрешната проверка. Повечето "охлюви" се бръснат веднъж на 2-3 дни и няма проблем. Аз стриктно всяка вечер (към 23 часа) се обръсвам с ледената вода, лягам, ставам сутрин и в 6.30 на проверка често ми разправяха и ме наказваха, че не съм се обръснал. Супер хитро.Та единствения взводен командир Жена в България по онова време познайте как ме беше набелязала за това нещо. Колимечкова ли беше или някаква такава фамилия :D Та главната идея ми беше, че повечето младежи на по 18-20 години в момента са почти на 100% обезкосмени естествено!
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Каквото и да си говорим колкото повече такива типове бегащи "у лево", толкова по-добре. Повече жени за мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_01www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
не бързай да се радваш, жените повече бягат у лево от мъжете Yellow_Flash_Colorz_PDT_05crush написа:Каквото и да си говорим колкото повече такива типове бегащи "у лево", толкова по-добре. Повече жени за мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Пу, по-младата нация в Германия е пълна с педали... Явно идва от семката на родителя-бираджия. Друга логина нямам... Иначе то всички там трябва да са - гейрманци...simeon3000 написа:И една статия все пак да внимаваме с бирата: http://dnes.dir.bg/2009/08/08/news4890551.html
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Мда, права си, снощи станах свидетел на много такива в дискотеката. Но пък има и своите предимства. Ако две момичета са би сексуални и правят това онова и едната ме харесва на малко водка и леки уговорки тройката се урежда много лесно :Dele написа:не бързай да се радваш, жените повече бягат у лево от мъжете Yellow_Flash_Colorz_PDT_05crush написа:Каквото и да си говорим колкото повече такива типове бегащи "у лево", толкова по-добре. Повече жени за мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_01www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
И после какво Петъчна "Тройка на разсъмване"crush написа:Мда, права си, снощи станах свидетел на много такива в дискотеката. Но пък има и своите предимства. Ако две момичета са би сексуални и правят това онова и едната ме харесва на малко водка и леки уговорки тройката се урежда много лесно :Dele написа:не бързай да се радваш, жените повече бягат у лево от мъжете Yellow_Flash_Colorz_PDT_05crush написа:Каквото и да си говорим колкото повече такива типове бегащи "у лево", толкова по-добре. Повече жени за мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Проблема е, че все повече и то млади хора не подреждат живота си по собствените си желания и виждания а по това което им се предлага за модерно. Замислете се какво става от както в България дойде "демокрацията" и после "чалгата". Стана модерно да си педерас и то вече ми се струва, че педерасите са повече от нормалните. Момичетата все повече още от малки си гримират и обличат като магистралки защото подражават на чалга певачките. Модата е все по-брутална. Намерил се някой идиот да каже, че е модерно да се носят шалвари-путури и всички млади момичета ги наслагаха. Ужасно е да видиш момиче с красива фигура и путури дето излгежда с извинение като насра.а... И такива примери мога да давам милиони. С всичко вече е така. Някой каже, че нещо е модерно и всички скачат като овце по модата. Еми сега мъжете трябвало да носим розови дрехи с флорални мотиви. Утре и на сърчица трябва сигурно за да сме модерни. Е мерси. Аз не искам да живея според това как ми казват другите и не нося розови блузки за да съм модерен. Ама като гледам народа не са един и двама дето носят розови блузки. :D А има един лаф, дето казва, че в света има един мъж дето е разбрал жените, ама и той ги е разбрал грешно. Така, че няма нищо чудно, че жените харесвали гейове. Няма как да ги разберем. :Dele написа:Всеки подрежда живота си според собствените си желания и виждания, не според желанията и очакванията на другите. Може да реши и да носи туба вазелин - не виждам защо това да е повод за смях.
Коментар
-
Никой не те кара теб да живееш така, ако другите искат - какъв ти е проблемът не разбрах? Ще прилагаш строги морални норми ли? На мен не ми пречат нито гейовете, нито лесбийките - избрали са да бъдат такива - хубаво. Като искат да носят шалвари - пак хубаво - кой както иска, така да се облича. Ако все пак държиш другите да с обличат според твоите предпочитания - стани модна икона и диктувай на другите как да ходят по улиците.Scorpion_BV написа:Проблема е, че все повече и то млади хора не подреждат живота си по собствените си желания и виждания а по това което им се предлага за модерно. Замислете се какво става от както в България дойде "демокрацията" и после "чалгата". Стана модерно да си педерас и то вече ми се струва, че педерасите са повече от нормалните. Момичетата все повече още от малки си гримират и обличат като магистралки защото подражават на чалга певачките. Модата е все по-брутална. Намерил се някой идиот да каже, че е модерно да се носят шалвари-путури и всички млади момичета ги наслагаха. Ужасно е да видиш момиче с красива фигура и путури дето излгежда с извинение като насра.а... И такива примери мога да давам милиони. С всичко вече е така. Някой каже, че нещо е модерно и всички скачат като овце по модата. Еми сега мъжете трябвало да носим розови дрехи с флорални мотиви. Утре и на сърчица трябва сигурно за да сме модерни. Е мерси. Аз не искам да живея според това как ми казват другите и не нося розови блузки за да съм модерен. Ама като гледам народа не са един и двама дето носят розови блузки. :D А има един лаф, дето казва, че в света има един мъж дето е разбрал жените, ама и той ги е разбрал грешно. Така, че няма нищо чудно, че жените харесвали гейове. Няма как да ги разберем. :Dele написа:Всеки подрежда живота си според собствените си желания и виждания, не според желанията и очакванията на другите. Може да реши и да носи туба вазелин - не виждам защо това да е повод за смях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
След дълго убеждаване, попитали един човек, който смятал, че е царевично зърно, дали е разбрал грешката си. "Да, знам, че не съм царевично зърно. Но дали и кокошката знае ?"-попитал не без основание той
. Та и ние тук убедено си пишем, кой какъв, с косми, без косми, у лево, у десно, едните бил космати, но нечистоплътни, а другите приличали на гейове, ама само ако си скубели и веждите и т.н и т.д., но какво харесват жените, само те си знаят. А в крайна сметка нали се предполага, че точно това ни интересува - да ни харесват жените. Само няколко дами се изказаха по темата. Аз ви казах как може да се разреши този спор, който очевидно е от фундаментално значение за бъдещето на мъжа :D .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз не разбрах какъв ти е проблема? И мен ме дразнят 12-13 годишни момичета, които псуват и се гримират като фолк певици, но в крайна сметка родителите им са ги оставили да правят каквото си искат, кой съм аз, че да ги съдя? Кой какво прави със себе си си е лично негова работа. Преди малко се обсъждаше, че едва ли не всички, които си махат космите са гейове, сега пък който носел розово бил... Че и аз имам бледо розова риза. Трябва да нося бяла, черна или синя, за да съм мъж, така ли?Scorpion_BV написа:Проблема е, че все повече и то млади хора не подреждат живота си по собствените си желания и виждания а по това което им се предлага за модерно. Замислете се какво става от както в България дойде "демокрацията" и после "чалгата". Стана модерно да си педерас и то вече ми се струва, че педерасите са повече от нормалните. Момичетата все повече още от малки си гримират и обличат като магистралки защото подражават на чалга певачките. Модата е все по-брутална. Намерил се някой идиот да каже, че е модерно да се носят шалвари-путури и всички млади момичета ги наслагаха. Ужасно е да видиш момиче с красива фигура и путури дето излгежда с извинение като насра.а... И такива примери мога да давам милиони. С всичко вече е така. Някой каже, че нещо е модерно и всички скачат като овце по модата. Еми сега мъжете трябвало да носим розови дрехи с флорални мотиви. Утре и на сърчица трябва сигурно за да сме модерни. Е мерси. Аз не искам да живея според това как ми казват другите и не нося розови блузки за да съм модерен. Ама като гледам народа не са един и двама дето носят розови блузки. :D А има един лаф, дето казва, че в света има един мъж дето е разбрал жените, ама и той ги е разбрал грешно. Така, че няма нищо чудно, че жените харесвали гейове. Няма как да ги разберем. :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Защо да е проблем розовата риза, и Аз харесвам и нося и розови и жълти и светло зелени при това на цветя, но въобще и не помислям да мина на отсрещния бряг на реката нищо че се епилирам понеже така се харесвам
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар