Ааа да ви се оплача колеги.Досега си мислех че лукойл са свестни бензиностанции ама вече си промених мнението.Вчера си сипвам газ на бензиностанцията им на шипченски проход и му викам на пича догоре.Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.На другите газстанции като сипвам се чува шум като минава газта в бутилката а тука нищо не се чуваше
Подобно нещо ми се случи преди веднъж пак на лукоийл в бургас ама там ми сипаха 32 литра и спря и го отдадох на това че там налягането им беше 15 Атмосфери.Супер ме е яд на тия тиквеници че лъжат така.Пък и незнам дали не си внушавам ама с тая газ ако не я вкарам в обороти хич не върви.Въпросната бензиностанция е до сервиза на ASPO. Днеска написах мейл до централата им интересно ми е какво ще ми отговорят. ПС. Гледам че са ми отговорили и ми предлагат в мое присъствие да замерят точноста на колонката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лукойл шипченски проход- Лъжат адски много с газта
Collapse
X
-
Лукойл шипченски проход- Лъжат адски много с газта
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Аз също не съм доволен от тез Лукойл. Тез карти дето предлагат и залъгват с 5 стотинки отстъпка си ги вземат като лъжат то е ясно. Аз си карам на бензин и веднъж сипах в Дружба 2 на Лукойла за 20лв и като видях как върви колата нямах търпение да ги изгоря тез 20лв
. Аз лично съм супер доволен от Петрол. Точно с/у нас има тяхна бензиностанция и ми е супер удобна.
-
floks -
floks
тази я знам защото живея в блока до нея но в дружба 2 не знам да има и затова попитах, там с бензина нямам проблем но на ОМV eхе купон колата не върви а аз се нервя и слизам замаяна от мирис на бензин Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Коментар
-
Re: Лукойл шипченски проход- Лъжат адски много с газта
А аз пък питам - Защо го накара да спре? Нека да се бяха напълнили 200-300 литра,и тогава да стане големия смЕх. Или дай боже 1 ТОН !!!infineon написа:Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.
Коментар
-
На 40 литра го спиратogi28b написа:А аз пък питам - Защо го накара да спре? Нека да се бяха напълнили 200-300 литра,и тогава да стане големия смЕх. Или дай боже 1 ТОН !!!infineon написа:Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Пак нищо няма да стане.Ще се оплаче,ще му кажат че колонката е явно повредена и до там ... За тва като знам че бутилката ми побира 26-27 литра си казвам да ми зареди 25 литра и готово.Не че не може пак да те преметнат ...ogi28b написа:еми и на 40 да го спират - ако бутилката е с физически обем 30 литра, и работен 24-25 - пак се получава
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
както на булка 26-27л сипват 35л така и като им кажеш да ти сипат 25л то на колонката ще ги покаже, ама в бутилката дали ще са толкова ?Princo написа:Пак нищо няма да стане.Ще се оплаче,ще му кажат че колонката е явно повредена и до там ... За тва като знам че бутилката ми побира 26-27 литра си казвам да ми зареди 25 литра и готово.Не че не може пак да те преметнат ...ogi28b написа:еми и на 40 да го спират - ако бутилката е с физически обем 30 литра, и работен 24-25 - пак се получава
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
И да стане една от многото други причини да се увеличи цената на газта заради прекаленото потребление ли ? :Dogi28b написа:А аз пък питам - Защо го накара да спре? Нека да се бяха напълнили 200-300 литра,и тогава да стане големия смЕх. Или дай боже 1 ТОН !!!infineon написа:Бутилката колкото пъти съм я пълнил от празна повече от 26.7 -27 литра не е събирала, а тоя пича ми наля 35.62 литра и колонката продължаваше да отчита но го накарах да спре.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
После от поликлиниката като свиеш наляво и по шипченски проход пак има една, вдясно се пада, може нея да имат предвид.rosi написа:тази я знам защото живея в блока до нея но в дружба 2 не знам да има и затова попитах, там с бензина нямам проблем но на ОМV eхе купон колата не върви а аз се нервя и слизам замаяна от мирис на бензин Yellow_Flash_Colorz_PDT_29N.Y. State of Mind
Коментар
-
Честно да ви кажа,за година и половина зареждам бензин и газ предимно на Лукойл.При напълно празна бутилка с вместимост 30 литра са ми пълнили мах. 28.240 литра,по показание на колконката.По принцип би трябвало да не може да се напълни повече от 85-90 % от обема на бутилката,което прави 25.5-27 литра мах.Въпреки всичко разхода извънградско при средна скорост 100 км/ч е около 8.5 газ,с обикновена газова ...
Коментар
-
И аз един път ядох дървото на Лукойл в началото на Ахелой.На 28 литра бутилка ми събраха 35
На въпроса ми ’’как стана т’ва бре Танасе?’’Почна да ми обяснява че било зима и газта се свивала и тн..
За мен има само едно разумно обяснение-Хари Потър работи за Лукойл,научил ги е на едни магии....мамата си трака Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар