Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пътна карта от 80-те години??

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Не те е излъгала другарката Георгиева.Част от този пръстен е построен, друга част Бат Бойко обеща да го довърши... пък кога целия ще е готов - сигурно и Господ не знае (нищо, че понякога е Българин).Магистралата А1 "Тракия" - Калотина - София - Бургас е готова от София до Стара Загора и от Карнобат до Бургас;Магистрала А2 "Хемус" - София- Варна е готова от София до Ябланица и от Шумен до Варна;МАгистрала А3 "Марица" - раклон на А1 след Белозем - Свиленград - готова от разклона до Плодовитово и от Харманли до Свиленград;Магистрала А4 "Черно море" - от Бургас до Варна е готова от Варна до Приселци почти (поздрави на ele).Магистрала А5 "Люлин" - околоврсътна на София - работи се в моментаМагистрала А? "Струма" - София - Кулата - не знам докъде са я докарали, но знам че се работи и по нея...Друга магистрала би трябвало да е Русе - тунел под Шипка - Казанлък - Стара Загора - и връзка с А3 - в момента може да се каже че е готова от Казанлък до Стара Загора и от Димитровград до Хасково.Досега да бяха готови... ама...Ето по темата: http://www.profit.bg/news.php?cid=10&id=50756 (има и линкове отдолу за всяка магистрала поотделно)

    Коментар


      #17
      Дам, явно професията и е била присърце, за да разказва такива детайли.Иначе ми е много странно как са пътували хората през Витиня преди да построят Хемус.. доста време е отнемало, сигурно, през планината.

      Коментар


        #18
        Иначе, по темата, намерих тази карта, на която хемус е до Ботевград:http://b-info.com/places/Bulgaria/ma...бността е, че третокласните пътища май липсват..

        Коментар

        Working...
        X