колеги продадох си колата малко ми е мъка за нея ама няма начин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги продадох си колата
Collapse
X
-
Къде е Брабо 99-00 Къде е Голф 5 05-09... Логично е че ще го превъзхожда...Брабо vs. Голф 3 ... Бравото е доста по добро... 4-та сериа е ... абе ако е TDI 131 или повече коня може да се каже че е по добър но пък е и доста повече пари....... Аз Бих заложил на Stilo jtd.!конски впряг 2+ (hp) 2005г.
Купе-Кабриолет,всички екстри за модела.
Коментар
-
За 4ка говоря, 3ката кой я гледа ? :DПросто казвам, че един ПД130 коня става звяр.JTD100/105 с тоя загубен съединител за никъде не е.Дори 145 JTD е по-напред с материала.Въпреки, че не е CR прави, къде по-нисък разход.п.с. карах малко такъв Гоуф и още ми е в главата, ама то ще ми мине
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Има много писано в раздел дизели за ЖТД. Както Емзо писа - всичко е късмет. Двигателя трябва да е тих ( почти като бензиновicomirGT написа:и аз сам се насочил към браво жтддори утре ще гледам 1 мисля че беше 2000гзнам че е писано многоама я кажете какво да гледам слаби места и т.н.
). Гледай за следи от прегряване - разшерително казанче, маркучи и др. Ослушвай се за шумове от работата на двигателя вътре в купето ( там често се чуват "неща", които вън няма да чуеш). Казвам го от позицията на "изпатил"... ЖТД ускорява много добре, на ниски предавки не трябва да се "замисля". Ослушвай се за шумове около обслужващия ремък. Слушай с включен климатик и с изключен такъв. ПС: Знам, че е трудно, но поискай да платиш колата, когато смениш маслото. При мен след смяната му ДВГ се разтрака адски грозно ( Аирфан от форума знае )...Та се наложи да правя голям ремонт
. Ако загубиш губиш "само" пари по смяната. Сега нещата са различни: купувача е по-силен.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ако ще е Голф да е TDI иначе по-добре Алфа 145 JTD.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар