Къде е Брабо 99-00 Къде е Голф 5 05-09... Логично е че ще го превъзхожда...Брабо vs. Голф 3 ... Бравото е доста по добро... 4-та сериа е ... абе ако е TDI 131 или повече коня може да се каже че е по добър но пък е и доста повече пари....... Аз Бих заложил на Stilo jtd.!
конски впряг 2+ (hp) 2005г.
Купе-Кабриолет,всички екстри за модела.
За 4ка говоря, 3ката кой я гледа ? :DПросто казвам, че един ПД130 коня става звяр.JTD100/105 с тоя загубен съединител за никъде не е.Дори 145 JTD е по-напред с материала.Въпреки, че не е CR прави, къде по-нисък разход.п.с. карах малко такъв Гоуф и още ми е в главата, ама то ще ми мине
1. Търсиш някой колега с лаптоп и кабел и свободно време, да го закачи.Ама първо я покарай, че тарикатите нулират грешките.2. Ходовата част на сервиз я прегледай.Другото си е късмет вече.Има тема - работини параметри на ... чипнати и ... нечипнати jtd . Потърси я.
и аз сам се насочил към браво жтддори утре ще гледам 1 мисля че беше 2000гзнам че е писано многоама я кажете какво да гледам слаби места и т.н.
Има много писано в раздел дизели за ЖТД. Както Емзо писа - всичко е късмет. Двигателя трябва да е тих ( почти като бензинов ). Гледай за следи от прегряване - разшерително казанче, маркучи и др. Ослушвай се за шумове от работата на двигателя вътре в купето ( там често се чуват "неща", които вън няма да чуеш). Казвам го от позицията на "изпатил"... ЖТД ускорява много добре, на ниски предавки не трябва да се "замисля". Ослушвай се за шумове около обслужващия ремък. Слушай с включен климатик и с изключен такъв. ПС: Знам, че е трудно, но поискай да платиш колата, когато смениш маслото. При мен след смяната му ДВГ се разтрака адски грозно ( Аирфан от форума знае )...Та се наложи да правя голям ремонт . Ако загубиш губиш "само" пари по смяната. Сега нещата са различни: купувача е по-силен.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар