Защо не приеха тайно гласуване?Тогава щеше да се види каква реална подкрепа имат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Каква е връзката? Трябва ли да е поддръжник на ДПС, че да иска тайно гласуване?ele написа:ДПС искаха тайно гласуване. ти поддръжник на Дпс ли си?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Странни разсъждения имаш колежке. При явно галсуване,ако някой от ГЕРБ се осмели да гласува против ще му "дърпат ушите". Ето защо демократичният вот е тайно гласуване!ele написа:ДПС искаха тайно гласуване. ти поддръжник на Дпс ли си?dudulia написа:Защо не приеха тайно гласуване?Тогава щеше да се види каква реална подкрепа имат.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Шунда-демократ, това е балкански модел.коцев написа:Че какъв демократ си и даже борец за демокрация като не можеш явно да си кажеш становището .
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Съгласен съм , че Пиночет е измъкнал Чили от батака , но времената са други :DMalone написа:Това за Чили ли имаш предвид?На стадиона в Сантяго, опозиция е нямало. Декрет номер едно на хунтата е бил "Нулева политическа активност".Всякакви шарени партийки са били закрити.И който го е изпълнявал и си е седял на дупето, ако ще и дясната ръка на Алиенде да е бил, си е доживял до старини.И Чили от най-бедната страна в Южна Америка, за 17 години управление на хунтата, става втора икономическа сила на континента.Кой е бил прав ... не знам.Румен_Хинчев написа:Такива достойни люде тук няма , но не съм съгласен да се събира опозицията по стадионите , както и да се хвърлят хора от хеликоптери !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
В Чили да, но в България не съм сигурен. За времената, пък и за батака.Преврата се е осъществил, понеже транспортните синдикати блокирали Сантяго и Алиенде разпоредил генерал Пиночет да изведе армията и да смъкне блокадата на Сантяго.Пиночет отказал, като се обосновал, че не може да изведе синове да стрелят по бащите си. И препоръчал на Алиенде да подаде незабавно оставка и да назначи избори.Алиенде отказал, убеден че няма по правилно управление от неговото и ... така се стигнало до преврата.Алиенде не е убит от армията, а от неговата си охрана. Вътре в "Ла Монеда".Армията, обкръжила "Ла Монеда" е имала заповед да стреля единствено по тези, които стрелят. Който от приближените на Алиенде е излязъл от Ла Монеда мирно и тихо, вечерта си е бил в къщи, жив и здрав..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
За дърпането на ушите важи за всички.Нима няма да дърпат ушите на някой от БСП,ДПС или други ако някой от тях подкрепеше правителството.Аз лично ако бях на Бойко щях да искам таен вот.Сигурен съ че щеше да вземе повече гласове.Има хора от всички опозиционни партии,които биха тайно подкрепили правителството.Но е въпрос на гледна точка.Както казва Коцев,електората иска да види как гласуват неговите избраници.Защото истинската оценката за тях не е какво говорят,а как гласуват.dudulia написа:Странни разсъждения имаш колежке. При явно галсуване,ако някой от ГЕРБ се осмели да гласува против ще му "дърпат ушите". Ето защо демократичният вот е тайно гласуване!ele написа:ДПС искаха тайно гласуване. ти поддръжник на Дпс ли си?dudulia написа:Защо не приеха тайно гласуване?Тогава щеше да се види каква реална подкрепа имат.
Коментар
-
Ми така де . :D Ето тая вечер по Господари на ефира видях моя избранник от Ловеч и член на БСП Д.Горов как са го хванали на 31 декември да кара пиян с 1.7 промила .Както казва Коцев,електората иска да види как гласуват неговите избраници
Само така . Требе да се знае всяка крачка на тия пехливани и всяка дума казана от тях.
:D :D
Коментар
-
Все едно съм на футболен мач и едната агитка крещи на агитката на противника уууууууууууууууууу.
http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...ashtina.109220
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Къв мач бе колега . Ей го на Цветанов ги подпука мекеретата в полицията . Сега шъ видят как се либе либи и как се китка кичи. :Dhttp://www.bnews.bg/article-2123614 гранични полицаи са арестувани заради рекет на пътници на ГКПП Дунав мост.Незапомнена до момента акция на МВР завърши с 14 арестувани полицаи.Полицейската операция е проведена на ГКПП Дунав мост.,,Задържани са 14 гранични полицаи за документирано рекетиране на пътникопотока", съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.За 10 от граничарите вече има взета мярка от 72-часово задържане. Останалите четирима униформени са пуснати срещу 2000 лева ,,парична гаранция" на човек.
Коментар
-
Под "мач" имам предвид крясъците в клипа,който съм показъл.коцев написа:Къв мач бе колега . Ей го на Цветанов ги подпука мекеретата в полицията . Сега шъ видят как се либе либи и как се китка кичи. :Dhttp://www.bnews.bg/article-2123614 гранични полицаи са арестувани заради рекет на пътници на ГКПП Дунав мост.Незапомнена до момента акция на МВР завърши с 14 арестувани полицаи.Полицейската операция е проведена на ГКПП Дунав мост.,,Задържани са 14 гранични полицаи за документирано рекетиране на пътникопотока", съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.За 10 от граничарите вече има взета мярка от 72-часово задържане. Останалите четирима униформени са пуснати срещу 2000 лева ,,парична гаранция" на човек.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар