Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абсолютно съм съгласен с теб, не мога да отговоря.Знам само, че системата е перфектна, няма нужда от промяна. Има нужда от промяна на хората, които съблюдават спазването на Закона.И които решават кое е незаконно и кое не. И кое е обществено опасно и кое не.Отделно от това, има хора, които сами по себе си са обществено опасни, някои от тях министри.dannybo написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Как ще е изпята като той още не е почнал да я пее.Airfan написа:Според мен песента на ББ като политик е изпята.
А почне ли да пее то Станишчетата , Костовишчетата и останалите набедени политици ще заспят дълбок сън и няма въобще да се събудят.
Сега му пишат нотите и стиховете и след някой и друг месец като се хванем в копривата ела та гледай какво хубаво време ще настане . :D Няма да караме колите защото бензина ще стане 5лв , няма да се яде месо ,защото животните ще бъдат изклани заради шапа.
Малей я да спра да пиша ,че пиша глупости все едно съм от опозиционна партия.
Коментар
-
коцев написа:Как ще е изпята като той още не е почнал да я пее.Airfan написа:Според мен песента на ББ като политик е изпята.
Сега му пишат нотите и стиховете
По-точно от това - здраве...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е хубу де,толкоз ли е пък хубава таз бира,че толкоз много се грижат за тоз Мишо
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
не знам ББ как ще е, ама да не си на мястото на Иван Костов и Мартинчо Димитров на вота - ко ши правят - не знам... май нямат верен ход...пък не дай си боже да дойдат избори... в парламента ще влязат ГЕРБ, БСП и ДПС.... ГЕРБ с 65-70 %....коцев написа:Ново двайсет :D Бат Бойко утре внася в парламента искане за вот на доверие. А сега да ги видя тия дето много знаят да лаят срещу него ще искат ли власта или ще подвият опашка като знаят на какъв хал е даржавата.
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар