Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кое браво е най-подходящо за студент?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Не мога да разбера защо тая тема се дъвче 7 страници. Браво изобщо не е подходящо за студент, ако под студент се разбира някой с малки доходи, в общия случай издържан от техните. Ако ваш’те имат кинти - ОК. Ако не, си вземи едно Пунто, при условия, че държиш на ФИАТ. Браво има висок данък (изключвам 1.4 изобщо като опция, за който и да било), висок разход, сравнително скъпа поддръжка за кола от този клас и години, и няма багажник. Остава готиния дизайн, но като се има предвид, че собствениците на Браво сме вече повече от голфаджийте, няма кой да впечатлиш с него. Сега ще кажете защо и аз карам Браво като толкова го критикувам. Много просто - нямам пари за друга
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

    Коментар


      Тази тема заприлича на южноамерикански сериал- досадно разтягане на локуми
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

      Коментар


        Ами ние сме те объркали тотално...Не си купувай кола. По - евтино ще ти излезе.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

        Коментар


          ntodorov написа:
          Ами ние сме те объркали тотално...Не си купувай кола. По - евтино ще ти излезе.
          Правилно
          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

          Коментар


            Мисля,че за студент малдо момче и често с малко пари му трябва икономи4на малка кола.Стига с това спортен дух,като човек работи и може да си позволи нека си вземе по спорта кола.И извинявам се ама казвам от опит-спортен дух не се съчетава с икономия и газ.Когато карах лансер и за миг не мислех за икономия.Къде му е кефа,ако мислиш колко ще гори.Колега това е мое менение,но вземи си кола,която да караш повече км,а не да е с по-мощен мотор.И все пак успех в избора и много км.
            "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
            Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

            Коментар


              Аз един страничен въпрос имам "Как ще се отрази разхода на газ/метан ако сменя разпределителните валове със спортни такива, и олекотени биели, бутала. Турбото може ли да се научи да работи съвместно с NOS-a и Пропан-Бутан-а ?
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

              Коментар


                Колега ,според мен ако караш колата много в София градско и пътуваш много BRAVO не е кола за теб. Разхода ще ти е много висок, ще подскачаш по дупките и паветата като луд и ще ти паднат пломбите някъде. Аз карам Браво ,но работя(успявам да го поддържам) , карам го на бензин , не го карам толкова много , но имам приятели дето карат здраво в София такива коли и през няколко месеца сменят части по окачването. Според мен фиат браво не е много евтина кола за поддръжка и не е направена за каране по такива лунни пейзажи като в София. (Не искам да споря просто изказвам мнение) Иначе като външен вид колата е супер ,затова я карам.Иначе за мойто фиатче : FIAT BRAVO 1.4 12V - Не съм имал проблеми с двигателя за 2-3 год. (не се знае може и да имам някога) - Гори ми 11-12л./100 градско на бензин лятото и около 14л/100 зимата(София) - извън града падам под 6л/100 - Върви прилично - по магистралата съм го настъпвал и до 180+ - Всеки месец съм по сервиз за нещо(я съединител,я амотрисьори,я датчик , я водна помпа и много други,но това е нормално за кола на 12год.) - Градско върви добре , на светофарите от време на време се дърпам с някой и съм доволен - окачване - много зле - сменяш всички амортисьори и неща по окачването и пак вози много твърдо(стабилна е ама по павета да не си вътре)Общо взето това е моето мнение , ти си решаваш . BTW продавам мойто браво за 2800лв. - всичко му е сменено ,незнам дали има част която да е останала фабрична.
                И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
                Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
                И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

                Коментар

                Working...
                X