Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с чисто нов Сони Вайо- егати мошениците

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Да си синтезираме съветите.Отиваш в магазина с готов рецитал, Sony Bulgaria, Sony Europe, в една папка снимки им показваш с прахоляка, статистика от софтуера, който си ползвал и каквото още се сетиш.И ги уверяваш, че каквото и различно да се случи от подмяна с нов лаптоп, всичко това ще отиде поне на 6 места, включително КЗП и пресата.А защо не и "Господари на ефира", колкото и да е наивно.Не е лошо да бъдеш и шумен, ако има клиенти.Викай възпитано, ако двете понятия са съвместими.Единствения вариант е подмяна с нова машина по едно и също време с предаването на тази.Никакво оставяне и "ела утре".Даваш този и вземаш нов, като им обясняваш, че не искаш "обслужен" лаптоп, а чисто нов. Да са наясно, че си даваш сметка за възможностите за ресет на статистиките.Допълнително, изтегли си HWiNFO от тук и разпечатай резултата и го приложи също в папката.ЦЪК
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

    Коментар


      #32
      Един приятел два лаптопа си купи и то от USA - Тошиба, и двата имаха някакви проблеми, но не съм се задълбочавал какви точно. Е, не бяха много скъпи, но все пак. Всичко е относително. Ние с приятелката ми си бяхме взели два еднакви HP, пак от Щатите. Вече са на 3 години, доста са се сдухали батериите, не сме се и грижили много за тях, но моя има проблем със CD-то - отваря се само(самичко) понякога. Нейния лаптоп няма проблеми. Малко ме е яд, че тогава не си купих DELL.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

      Коментар


        #33
        Да, точно това трябва да направиш накратко, което Malone е синтезирал. Обяснения от сорта "да си гледал", не вървят. Отиваш в уж "реномиран" магазин и не очакваш такава подигравка.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

        Коментар


          #34
          Специално за Тошиба, всичко друго може да не им е наред, но пък да кажете че безжичния им куца си е престъпление. Виж Леново са друга бира. Там наистина има голям проблем. Тествала съм Тошиба, Дел и Леново и Тошибата хващаше безжичен на места където Леновото и не разбираше, че има. Както и връзката на Тошибата беше по-добра от тази на Дел. Признавам, че Тошиба са зле откъм батерия. Поне ниския клас Сателайт А200 ****, батерията държи само към час и половина мах. , което е дразнещо.

          Коментар


            #35
            Споменавайте уайърлесите като марки, а не лаптопите в които са монтирани.Защото може да се окаже, че един MSI, дето е направен все едно по трудово обучение блъска в земята някой ултрапрестижен MAC.Пред себе си имам три HP Compaq, еднакви модели с три различни wireless адаптера. И различни резултати респективно.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

            Коментар


              #36
              Malone написа:
              Споменавайте уайърлесите като марки, а не лаптопите в които са монтирани.Защото може да се окаже, че един MSI, дето е направен все едно по трудово обучение блъска в земята някой ултрапрестижен MAC.Пред себе си имам три HP Compaq, еднакви модели с три различни wireless адаптера. И различни резултати респективно.
              Точно. Наскоро имах големи премеждия с Безжичната мрежа на един чисто нов ASUS. Още по-нормално е на новите и мощни лаптопи батериите им да издържат по час, час и нещо максимум - все пак говорим за мощни лаптопи. А на който не му харесва това време - си купува или някое eeePC със SSD диск или от новите модели на останалите производители в които вече има монтирани SSD64GB или SSD128GB... Разбира се кеф цена нямал... Въпреки, че при постоянна експлоатация на мрежово захранване каквато и да е батерия ще си "замине" в рамките на година, година и половина...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

              Коментар


                #37
                Колега, отиди в магазина и се позови на следното от Закона за защита на потребителите:Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки; Вземи си парите обратно и да се оправят...След няколко години живот в САЩ съм убеден, че освен там, никъде по света няма по-добро отношение към потребителя!!! Сроковете да се върне един продукт, ако не си удовлетворен от това, което той представлява е:1.За лаптоп-и и фото-апарати - 14 дни(удържат се 15% от цената)2.Всичко останало (без леки автомобили ) - срока е от 30 до 90 дни!!!Връщат се парите на 100% и дори се извиняват, че не са удовлетворили вашите изисквания....след което благодарят, че сте посетили магазина им и ще се радват да сте им клиент и за в бъдеще!!!
                SKODA 105L '78
                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                FIAT 126p '89
                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                GRANDE PUNTO 1.2 '06

                Коментар


                  #38
                  Така е damianoff, но САЩ и България са на различни континенти. Та дори в съседска Турция са по-добри търговци от нас... В САЩ например знаят, че като не ти харесва магазина - ще идеш в друг, а тук си мислят "Къде ще иде, пак тук ще се върне"...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                  Коментар


                    #39
                    Аз се чудя защо изобщо се коментира темата.Аз ако открия такова нещо на 10тата минута съм в магазина с лаптопа под мишница (ако не е през ноща де) - вдигам им едни мЪгли и ако се ослушват - тогава вече почвам да мисля заобиколни варианти. Седнали да го съветват - ходИ, не ходи, пиши, не пиши....Колега, моите уважения, ама май не си цениш парите - да дадеш 4000лв за лаптоп (!?!), а после да питаш във форума какво да правиш....Чудни хора... Шарен свят...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

                    Коментар


                      #40
                      Брат ми работеше преди известно време в този магазин и знам какви неща ги караше да правят шефа им. Под шефа им имам предвид собственика на магазина /Николай мисля че се казваше/ Момчетата които работят там не са виновни. Брат ми ми разказа за случай в който продават плазма. При монтажа забелязват че като изгасят телевизора и се вгледаш в екрана се забелязвал надпис SONY от продължително стоене на витрината. Доколкото знам (не съм 100 % сигурен) но мисля че той е малко автономен спрямо Сони България. Това не значи че няма да има ефект ако го натиснат от там. Мисълта ми беше че магазините не са техни.
                      Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
                      2000г.
                      Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

                      Коментар


                        #41
                        И какво стана накрая , ходи ли до го смениш

                        Коментар

                        Working...
                        X