Е, аз за пред него все още ще си имам проблеми с акаунта.След седмица ще му пиша, че ПейПал са ми отговорили нещо лошо и ще му се извиня, пък той да си пусне стоките пак на търг.... примерно!На новия акаунт ще си регистрирам друга карта, даже доларова, защото смятам да си купя долари на евтиния курс сега
Въпроса за неплащането беше, дали могат да ми забранят по някакъв начин да пазарувам или да ми блокират нещо по сметката... такива неща.Да не питам за полиция, че чак не ми се вярва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с "PayPal" - не мога да платя нищо :(
Collapse
X
-
не могатKuku написа:Е, аз за пред него все още ще си имам проблеми с акаунта.След седмица ще му пиша, че ПейПал са ми отговорили нещо лошо и ще му се извиня, пък той да си пусне стоките пак на търг.... примерно!На новия акаунт ще си регистрирам друга карта, даже доларова, защото смятам да си купя долари на евтиния курс сега
Въпроса за неплащането беше, дали могат да ми забранят по някакъв начин да пазарувам или да ми блокират нещо по сметката... такива неща.Да не питам за полиция, че чак не ми се вярва
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Пробвах през немския - със стоки закупени от co.uk и ме пуска да плащам, но като пробвам със тока от com и пак ми дава грешка
А може ли да е заради сумите?Снощи през акаунта на мойт приятел платих две неща едно след дуго и на третото - грешка - как стана така, не знам
Някаква много голяма каша е....
Коментар
-
не, не може. И като им писа, какво ти отговориха?Kuku написа:Пробвах през немския - със стоки закупени от co.uk и ме пуска да плащам, но като пробвам със тока от com и пак ми дава грешка
А може ли да е заради сумите?Снощи през акаунта на мойт приятел платих две неща едно след дуго и на третото - грешка - как стана така, не знам
Някаква много голяма каша е....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И като им каза това, както ти отговориха? Деинсталирай последната версия на експлорера и пробвай със 6-та. И на мен ми се е случвало да не ми приема парола (не в paypal) през експлорера, но я приемаше през други браузъри. Проблемът се оправи след преинсталация на уиндоус-а.Kuku написа:На мен ми казха, да не ползвам иБей-чекаут а директно през ПейПал, ама аз им казах, че там ми дава грешна иБей-парола
Коментар
-
to тъй се учи човек, като преинсталира 1-2 пъти разбира какво да не пипа.Kuku написа:Не разбирам достатъчно и ме е шубе да не объркам нещо, защото съм с Виста
ПейПал още не са ми отговорили.
чакай да ти отговорят тогава
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар