Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с "PayPal" - не мога да платя нищо :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, аз за пред него все още ще си имам проблеми с акаунта.След седмица ще му пиша, че ПейПал са ми отговорили нещо лошо и ще му се извиня, пък той да си пусне стоките пак на търг.... примерно!На новия акаунт ще си регистрирам друга карта, даже доларова, защото смятам да си купя долари на евтиния курс сега Въпроса за неплащането беше, дали могат да ми забранят по някакъв начин да пазарувам или да ми блокират нещо по сметката... такива неща.Да не питам за полиция, че чак не ми се вярва

Коментар

Kuku написа:
      Е, аз за пред него все още ще си имам проблеми с акаунта.След седмица ще му пиша, че ПейПал са ми отговорили нещо лошо и ще му се извиня, пък той да си пусне стоките пак на търг.... примерно!На новия акаунт ще си регистрирам друга карта, даже доларова, защото смятам да си купя долари на евтиния курс сега Въпроса за неплащането беше, дали могат да ми забранят по някакъв начин да пазарувам или да ми блокират нещо по сметката... такива неща.Да не питам за полиция, че чак не ми се вярва
      не могат
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Писал съм на продавачите и те казха, че ще изчакат, но предполагам няма да е дълго.Ще изчакам идната седмица с надеждата в работните дни да си оправят бакиите

Коментар

Още ли имате проблеми с плащането. Преди малко направих едно такова и не съм имал проблем. Вярно със Сафари се зачуди да влезе в Paypal, но с ИЕ6 нямах никакъв проблем.

Коментар

пробвайте с влизане login в ebay.de и от там купувате каквото сте решили Явно в немския нямат тоя проблем (пробвах - става)
            fiat brava 1,6 16v

Коментар

Пробвах през немския - със стоки закупени от co.uk и ме пуска да плащам, но като пробвам със тока от com и пак ми дава грешка А може ли да е заради сумите?Снощи през акаунта на мойт приятел платих две неща едно след дуго и на третото - грешка - как стана така, не знам Някаква много голяма каша е....

Коментар

Kuku написа:
                Пробвах през немския - със стоки закупени от co.uk и ме пуска да плащам, но като пробвам със тока от com и пак ми дава грешка А може ли да е заради сумите?Снощи през акаунта на мойт приятел платих две неща едно след дуго и на третото - грешка - как стана така, не знам Някаква много голяма каша е....
                не, не може. И като им писа, какво ти отговориха?

Коментар

На мен ми казха, да не ползвам иБей-чекаут а директно през ПейПал, ама аз им казах, че там ми дава грешна иБей-парола

Коментар

Kuku написа:
                    На мен ми казха, да не ползвам иБей-чекаут а директно през ПейПал, ама аз им казах, че там ми дава грешна иБей-парола
                    И като им каза това, както ти отговориха? Деинсталирай последната версия на експлорера и пробвай със 6-та. И на мен ми се е случвало да не ми приема парола (не в paypal) през експлорера, но я приемаше през други браузъри. Проблемът се оправи след преинсталация на уиндоус-а.

Коментар

Не разбирам достатъчно и ме е шубе да не объркам нещо, защото съм с Виста ПейПал още не са ми отговорили.

Коментар

Kuku написа:
                        Не разбирам достатъчно и ме е шубе да не объркам нещо, защото съм с Виста ПейПал още не са ми отговорили.
                        to тъй се учи човек, като преинсталира 1-2 пъти разбира какво да не пипа. чакай да ти отговорят тогава

Коментар

Както казах аз си платих съвсем нормално през ebay.co.uk. Влязох си в акаунта, щракнах си на плати, логнах се в paypal и си платих, нямаше проблем.

Коментар

Там е работата, не мога да намеря никаква закономерност

Коментар

http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=1502
                              Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                              ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

току що платих без проблем от ebay.com май проблема вече е решена, и от преинсталации на Win няма смисъл
                                fiat brava 1,6 16v

Коментар

Working...
                                X