Хм, и аз съм дева. Да не би пък това да е ключа от палатката?! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шамарът като възпитателно средство
Collapse
X
-
Според мен боя е най-грешното нещо което може да се направи когато едно дете е сгрешило просто иска да му се обръща много внимание и когато сгреши да му се обясни.Мен лично не са ме били до като съм бил дете само един шамар и мисля, че това е правелния начин просто трябва родителите да излушват децата си и да им дават правелни съвете, но първо трябва да ги предразположат да споделя с тях, но и родителите не трябва много да се месят.Това е една много сложна тема за размисъл.Според мен боя не помага в никакъв случай.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
@6ma7ka7a: Хайде поправи си поста с последните "родители те" защото това може да означава примерно "като родители те са направили", но не и "родителите"...Приемам, че е лека невнимателна грешка
П.П. По темата със зодиите:Майка ми е везни и ме е спуквала от шамари, но сега не ми стиска нито да излъжа нито да открадна, нито да измамя в бизнеса сиБаща ми е дева - ял съм бой от него само за редки и особено големи прегрешенияНе съм станал психар, поне не и според общите норми...
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Airfan написа:Баща ми е лъв, мама - скорпион. Тате беше и все още е страшен (силен глас и преди беше с внушителна физика), но доста доста рядко ми е посягал, може би 3-4, хайде 5 шамара до сега, мамчето още по-рядко.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:Аз досега само четях в тази тема, най-малкото, защото нямам все още деца.Като малък съм раснал без баща, и майка ми ме спукваше от бой за всяка беля. А аз изобщо не бях от кротките. Колко съм бил кротък - в 10 клас ми намалиха поведението за потрошаване на училищно имущество - разглобих един чин пред една даскалица, щото ме ядосаКакто и да е.От втория брак на майка ми имам брат, с който имам 14 год. разлика (някои от вас го познават). Като цяло мога да кажа, че аз съм се грижил най-много за него, просто защото израстна в ръцете ми. Не съм допуснал да му бъде ударен нито един шамар - нито от мен, нито от майка ни, нито от баща му. Като подрастващ тинейджър живееше при мен и жена ми в Сливен - там учеше средно - и все още му помагам, когато и както мога. (Нашите са пенсионери и им е трудно, а той е студент).Смятам, че нито аз (дето съм ял много бой), нито брат ми (който не е изял нито един шамар) сме станали лоши хора. Всичко е до самото дете. Не е само до начините за възпитаване, до шамарите или до караниците... Може би на всеки му е заложено дали да е добър или лош човек, не знам.П.П. Като казвам, че съм ял бой, не си мислете че съм пребиван. Просто няколко шамара
Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Yavor написа:Airfan написа:Баща ми е лъв, мама - скорпион. Тате беше и все още е страшен (силен глас и преди беше с внушителна физика), но доста доста рядко ми е посягал, може би 3-4, хайде 5 шамара до сега, мамчето още по-рядко.
Коментар
-
@Airfan: Аз мразя себе си като го пляскам малкия. И да уточня - пляскам го по дупето... Рядко е, но... е няма начин бе - преди месец падна от леглото си (то е все още с обезопасителна решетка, но той се покатерил), а днес - пак се катереше, но тоя път отвън навътре - извинявай, ама да правиш една и съща щуротия особено като си пищял като заклан... Е свалих го от леглото, но не го наплясках - само му показах как би могъл да падне - придържайки го и на забавен кадър... да видим дали пак ще се катери... на третия път - ще го плясна по дебелото дупе...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:@Airfan: Аз мразя себе си като го пляскам малкия. И да уточня - пляскам го по дупето... Рядко е, но... е няма начин бе - преди месец падна от леглото си (то е все още с обезопасителна решетка, но той се покатерил), а днес - пак се катереше, но тоя път отвън навътре - извинявай, ама да правиш една и съща щуротия особено като си пищял като заклан... Е свалих го от леглото, но не го наплясках - само му показах как би могъл да падне - придържайки го и на забавен кадър... да видим дали пак ще се катери... на третия път - ще го плясна по дебелото дупе...
Коментар
-
Airfan написа:jenshen73 написа:@Airfan: Аз мразя себе си като го пляскам малкия. И да уточня - пляскам го по дупето... Рядко е, но... е няма начин бе - преди месец падна от леглото си (то е все още с обезопасителна решетка, но той се покатерил), а днес - пак се катереше, но тоя път отвън навътре - извинявай, ама да правиш една и съща щуротия особено като си пищял като заклан... Е свалих го от леглото, но не го наплясках - само му показах как би могъл да падне - придържайки го и на забавен кадър... да видим дали пак ще се катери... на третия път - ще го плясна по дебелото дупе...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Airfan написа:jenshen73 написа:@Airfan: Аз мразя себе си като го пляскам малкия. И да уточня - пляскам го по дупето... Рядко е, но... е няма начин бе - преди месец падна от леглото си (то е все още с обезопасителна решетка, но той се покатерил), а днес - пак се катереше, но тоя път отвън навътре - извинявай, ама да правиш една и съща щуротия особено като си пищял като заклан... Е свалих го от леглото, но не го наплясках - само му показах как би могъл да падне - придържайки го и на забавен кадър... да видим дали пак ще се катери... на третия път - ще го плясна по дебелото дупе...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Добре де, темата си е за шамарите. Наказанието в ъгъла нашият го изтърпява доброволно, с ръцете нагоре, като през повечето време се хили... Е как да го наказвам, като на него му е забавно???Steliyan's Life!
Коментар
-
Снощи се скарах на щерка ми ( 4 годишна ). Никога не съм превишавал глас и винаги съм се разбирал с нея. Майка и е по-тросната и винаги я мъмри за нещо. След като и се скарах тя ми каза: "Тате - не си ми вече приятел"...и аз се обърках. Детето ме е чувствало , като приятел - не като родител. Колкото и да ме боли - ми се ще да ме приема, като родител. Мисля, че за приятелство все още е рано.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Снощи се скарах на щерка ми ( 4 годишна ). Никога не съм превишавал глас и винаги съм се разбирал с нея. Майка и е по-тросната и винаги я мъмри за нещо. След като и се скарах тя ми каза: "Тате - не си ми вече приятел"...и аз се обърках. Детето ме е чувствало , като приятел - не като родител. Колкото и да ме боли - ми се ще да ме приема, като родител. Мисля, че за приятелство все още е рано.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Сядаме вчера с жената да изпием един чай на едно ’капанче’, че позакапа дъжда. И чуваме как едно момиченце с ужас разправяше на братчето си как трябва да внимават какво слагат в устата си, защото мухите правели точки по разни неща и ако ти ги лапаш после в корема ти ще порастнат червейчета да те изядат. Е, мен ако питате да я бяха шляпнали по дупето вместо да и внаждат кошмари за цял живот.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар