Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на велосипед

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Абе не знам за колелата много много, само съм забелязал че на всички нови модели седалките са ужасно неудобни - 10-15 минути каране и големия ми дебел задник става на...’задник’То бива твърдо и нудобно, ама моля ви се.И то съм пробвал седалки на колела от 100 до няколко хиляди лева. Сякаш производителите на колела са решили че щом си мазохист да караш колело гадната седалка е един вид каляване на волята, нещо като екстра към колелото.Моя малкия вече кара много добре колело без помощни колела и непрекъснато ходим с него някъде да се разхождаме - той с малкото си колелце, аз с на племеницата ми колелото ( някакво не лошо - от около 300-400лв). Както виждам назрява момента да купя на детето по хубаво колело и май ще трябва и на мен да си купя, ама тия пусти седалки ми вадят душата.Иначе - колега сори че ти оспамих темата, ама като се е отворила дума...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      #17
      ако ти трябва за такова нещо, защо не си вземеш Крос...не давай излишни пари, няма смисъл според мен...скъпите велосипеди са за планинско каране, трикове, леките рамки и прочее или ако искаш само да подчертаваш, че си дал толкова пари...какво разбираш под това, че тези под 300лв не стрували нищо...моето е Крос монтана байк и всичко по него е Шимано..купувал съм го за 200лв преди доста време, но и тогава беше хипер евтино..
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

      Коментар


        #18
        Абе не знам за колелата много много, само съм забелязал че на всички нови модели седалките са ужасно неудобни - 10-15 минути каране и големия ми дебел задник става на...’задник’
        Вярно, гадни са седалките, твърди и неудобни. Ама за целта си има екипировка - прословутите "колоездачни гащи" Те имат много яки подплънки на задните части /и на "предните" също/. Смешни са на външен вид, изглеждат като че ли отпред криеш огромен "инструмент", но който кара много и иска да си щади деликатните части - това е решението.
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

        Коментар


          #19
          Има омекотяващ калъф който може да се нахлузи на седалката. Пробвал съм - поне за мен имаше ефект. От Практикер го взех.

          Коментар


            #20
            Сега,колегата си търси градски велосипед.Това са тип (украйна)колела.Удобни за каране и са много здрави.Ето един европейски модел на градски велосипед.
            Прикачени файлове
            Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

            Коментар

            Working...
            X