още един на борда, б%х ти, тия хора все едно не са виждали кола...а си смених дръжките специално с марейски, които още по-плавно се движат...не знам, явно проблемът е всеобщ колите си ни познават и само нас ни пускат безпроблемно
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Хаха, а вие се притеснявате за дръжките, как някой я "сецал" Няма да ви обяснявам, какво е да караш Либра, и някой льольо така да "сеца", че чак започва да прикляка от унасянето в това да отвори вратата.За справка ще поставя и една снимка да видите как изглежда дръжката.За друга справка и на тези, които ще им предстои сблъсък ще кажа, че дръжката се повдига цялата нагоре, а не се отваря, като "стандартна" така да го кажа, тим механизъм като при Брава/о.
Знаех си!!!ЗНАЕХ СИ! Коментирах с вас колеги, че автомобилният гигант Мерцедес е копирал точно от наще италянки дизайна на дръжките, а сега става ясно. че са копирали дори самия механизъм! А това с приклякането е много яко...егати силата с която някои хора се опитват да отворят вратата си.В тая връзка, но пак ще ви занимая с бравото си: ами принципно дизайна на колата предполага, че основният потребител ще е някой тинейджър или дама...е хуву де как се справят въпросните лица. Може би сме "по-изкривени" и напрегнати и не обръщаме внимание на дребните детайли. И все бързаме...незнам! Иначе ... приклякането му е майката! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
при мен едвам си отварят пасажерската врата но от ватре,а когато затварят ги предупреждавам да не бласкат вратите затварят се леко -след 2 казване знаят и не ме дразнят
При мен има проблем отвътре с предна дясна. Иска доста усилие, за да се дръпне лостчето... Иначе отвън се отварят супер лесно и до сега никой не се е затруднявал, поне при мен.
Явно това е някаква детска болест, защото и при мен го има същия проблем.
'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Напротив никва детска болест не е ... това си е пенсионерска болест, т.е. поради навъртения километраж смазката при механизмите на бравите по вратите се е спекла и проблема е налице. Нооо тва е технически проблем, който няма нищо общо с емоционалния такъв , който обсъждаме в тази тема. :DДайте идеи за справянето с него...например: инсталиране на мааалки диотчета точно там където би трябвало да се приложи опън и съответно нещо гадно и боцкащо в другия край на ръкохватката. Метода е краен , но и проблема е идиотски.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Напротив никва детска болест не е ... това си е пенсионерска болест, т.е. поради навъртения километраж смазката при механизмите на бравите по вратите се е спекла и проблема е налице. Нооо тва е технически проблем, който няма нищо общо с емоционалния такъв , който обсъждаме в тази тема. :DДайте идеи за справянето с него...например: инсталиране на мааалки диотчета точно там където би трябвало да се приложи опън и съответно нещо гадно и боцкащо в другия край на ръкохватката. Метода е краен , но и проблема е идиотски.
Може и по-високо технологично решение . Вграждане на пиезо-елемент от запалка и при опъване на дръжката в задната част да получават едно игрива закачка с тока
Проблема идва от това, че никой от вас не си е правил труда да смаже дръжката. Аз също без проблем си отварях вратите на бравото, но други не могат и като ги смазах сега, дори и по-встрани да хванеш дръжката пак се отваря без проблем и никой не се оплаква.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Проблемът не е в хората, а в дизайна на тези дръжки.Защо никой не е имал проблем с отварянето на вратите на Дедра/Делта? Щото са си старите жигулски дръжки, които се повдигат нагоре целите.За сметка на това пък, всеки, който се е качил веднъж вътре, трудно излиза Дръжките отвътре са така замаскирани, че е трудно човек, който не ги знае къде са да ги забележи. Всеки път се налага да им обяснявам как се отварят вратите отвътре.
Сега се сетих, че навремето имах един Москвич 21412, чийто врати трябваше да отварям с две ръце.Пък на Ксарата дръжките също се вдигат целите нагоре и също са много удобни.При тях нямам проблем с пасажерите.
'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Позната работа и при мен. Веднъж дадох ключа от колата на една приятелка която си беше забравила чантата вътре. И докато си пия количката в кафето се обръщам и гледам как с приклякане и много напъване се опитва да ми изкърти дръжката на врата-та... . Отидох и отворих. Аз общо взето хората който ги возя често или аз им отварям или им предавам кратък инструктаж как се отваря врата-та.Колкото до копченцата, много се дразня когато някой се качи и почне да щтрака копчето за стъклото. Безцелно. Просто си движи пръстите човека.
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
сажалявам че бягам от темата,но мойто пунто стана за пребоядисване от тва трескане.и на мене ми се отварат и затваратс 1-ин пръст,но тез хамали дет воза ми е.......а майката на вратите.Вече почнаха да ми скарцат и корите от ватре
Решението ми дойде в главата внезапно. Прецакваме механизна на колана на човека до нас. Който тресне вратата ускоряваме до 60-70 и небиваме спирачки. После на срещите на форумите ще си показваме кой колко следи от зъби има на таблото!
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар