И последно, тази сутрин, колега с керемидено червена Brava, беше с ВР регистрация, ако се не лъжа. Поглеждам в огледалото, колегата се усмихва, сочи ми нещо в дясно, а аз спя ли спя. Накрая слязох да видя какво иска, поздравихме се. Мнооо съм зле сутрин преди да си изпия първото кафе. Кой беше колегата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Аз съм Колегаlud_vaso написа:И последно, тази сутрин, колега с керемидено червена Brava, беше с ВР регистрация, ако се не лъжа. Поглеждам в огледалото, колегата се усмихва, сочи ми нещо в дясно, а аз спя ли спя. Накрая слязох да видя какво иска, поздравихме се. Мнооо съм зле сутрин преди да си изпия първото кафе. Кой беше колегата?
В мене е проблема- такива знаци ти правех Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 ,че ти сигурно си помисли ,че ти сигнализирам за проблем някакъв- ама не можах се сетя друг начин ,по който да ти покажа стикера. Много ти се зарадвах
п.с.Този вид стикер се вижда много по добре от кръглият.
"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Няма проблем, аз реших в първият момент, че пак ми е спаднала задната гума и не съм забелязал, защото ми го прави този номер.MOYA написа:Аз съм Колегаlud_vaso написа:И последно, тази сутрин, колега с керемидено червена Brava, беше с ВР регистрация, ако се не лъжа. Поглеждам в огледалото, колегата се усмихва, сочи ми нещо в дясно, а аз спя ли спя. Накрая слязох да видя какво иска, поздравихме се. Мнооо съм зле сутрин преди да си изпия първото кафе. Кой беше колегата?
В мене е проблема- такива знаци ти правех Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 ,че ти сигурно си помисли ,че ти сигнализирам за проблем някакъв- ама не можах се сетя друг начин ,по който да ти покажа стикера. Много ти се зарадвах 
Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
-

е трябваше ама немашеBolgAryan написа:Ех, трябваше да е ОВ 8078 ОК :D
))) и без друго разни страци ги майтапя, че ОВ не е Ловеч, а Овча купел, тъйкато има адкси много коли в София и вече са започнали да дават номера по квартали
))))) Пенсионери...връзват се яко, голям смях
Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
Днес около 15:30 на Патриарх евтимий карах зад колега с номер ТХ 2542 .... и надпис МОМО под задната чистачка ,бързо да си признава кой е ? Пресветнах му ама май не ме видя и сви по 6-ти септември. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Не съм бил аз. Объркал си цветовете нещо :Dspark написа:Мисля, че видях колегата gamma към 9 сутринта да прави ляв завой от бул Ив. Вазов към Гладстон, но не успях да мерна лепенката на задния прозорец. Но такава бежова Марийка друга не съм виждал и сигурно е бил той
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Ееее, най-после и аз да видя някой колега! Беше паркирал на Фритьоф Нансен, вдясно откъм НДК, светло синьо Браво със СА регистряция с голям стикер на задното стъкло. Ама карах бързичко и не му видях регистрацията,стори ми се неуместно да се цъкля натам вместо да гледам пътя..
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Мен нЕма ли да ме види нЕкой вече !
щА ви се разсърдя !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Еми с такова пунто... свиквай. Много рядко ще караш бавничко. Мога да ти дам съвет да си купиш радар.SokOtPraskova написа:Ееее, най-после и аз да видя някой колега! Беше паркирал на Фритьоф Нансен, вдясно откъм НДК, светло синьо Браво със СА регистряция с голям стикер на задното стъкло. Ама карах бързичко и не му видях регистрацията,стори ми се неуместно да се цъкля натам вместо да гледам пътя..
>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
В София се въртях няколко дни, във Варна се въртях доста често миналите няколко месеца..в Бургас целодневдно..колата цялата ми е нашерена със стикери..големи-малки..и никой не ме вижда Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 П.П.: Накрая освен и аз да обявя награда, като Благун за този който ме види ли..!?
Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар