Еи сега видях черна Марея комби с много лепенки на форума, пред 7бл. в Борово ?!? Да си признава кой е
!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
maiska
Амииии... съкварталци смеkik73bg написа:Майче, ще ме извиняваш, ама за друго съм мислил сигурно и да...... помъчих се да снимам ама беше много тъмно и с телeфона нищо се не види. А ти какво правиш в моя квартал ААААААААА ?????maiska написа:Ако е било паркирано на "чомпик" на тротоара между кофа и дърво - с дупе към улицата - значи съм била азkik73bg написа:Днес към 19 часа пред магазин СВА в Свобода сива брава СА 9265 КС с голям стикер ,малък и стикер от италфеста.Да си признава кой е
Само дето цифрите са малко други - 9628.... Иначе буквите са абсолютно верни 

живея наблизо - зад 102-ро.А тогава бях на една тайна мисия зад СВА-то.... (не ме издавай...) Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
Коментар
-
Колегата е без колата в София.Тука си му я пазим, като завърши да си я караmiro2177 написа:Днеска получих поздрав на бележка на чистачката от колегата mitenceto89. бях на паркинга до унсс. огледах се за колегата но нямаше друга фиатка наоколо. все пак мерси! :D последите 3-4 ходения до университета все засичам колеги :D
Коментар
-
хаха е той сега ако не я кара и да вози колежките, след това файдаImmortal написа:Колегата е без колата в София.Тука си му я пазим, като завърши да си я караmiro2177 написа:Днеска получих поздрав на бележка на чистачката от колегата mitenceto89. бях на паркинга до унсс. огледах се за колегата но нямаше друга фиатка наоколо. все пак мерси! :D последите 3-4 ходения до университета все засичам колеги :D
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
JO_666 написа:Еи сега видях черна Марея комби с много лепенки на форума, пред 7бл. в Борово ?!? Да си признава кой е
!!!Ха сега - кой е за очен преглед?boriss13 написа:Благодарности на колегата със зелената мареа,(С6248АТ) който днеска към 12:00 ме пусна на бензиностанция ОМВ в "Младос". Големия стикер стои много гот!!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар