@kiler_4o: зад дупката на БУМ-а в центъра, паркираше до входа на един строеж (паркира с три маневри
@Interceptor: да имах работа в района до Синчец, ама не съм се задържал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
оо там лиbellew написа:@kiler_4o: зад дупката на БУМ-а в центъра, паркираше до входа на един строеж (паркира с три маневри
@Interceptor: да имах работа в района до Синчец, ама не съм се задържал
Да, ясно
а тези три маневри ги направих защото видях, че микробуса пред мен ако няма достатъчно място може да ми пробва предната броня (беше служебен
) ... Но после се разкарах от там, защото се замислих, че в строежа може да влезе някой камион и ... нали разбираш по тея тесни улички
А обикновено спирам след мястото и паркирам на задна, този път просто не ми хареса колко далеч съм спрял (и винаги като се случи да е мн. голямо разстоянието правя така) и се наместих по-близо ...
Коментар
-
:O ти направо изби рибата, ще питам момчето с мен дали е видяло някоя брава, аз въобще не си спомням в този ден да съм виждал брава някъдеbellew написа:Не ми се оправдавай
аз даже слязох от колата да ти махам, като видях че не ми обръщаш внимание продължих - нямах много време
особено пък някоя форумска
Чувствам се много гадно, днес ще си изкарам яда на полигона в тренировки за събота
Коментар
-
Явор Митев
...точно в този час, познай от къде съм идвал или на къде съм отивал...Kuku написа:Вторник 09 Октомври 2007 14:40 -> колегата "Авео" на "Цариградско шосе" малко преди хотел "Плиска"
.........ако си взел вече черният дзвер, значи и аз съм те видял. Вреше се в крайната лява лента....Един въпрос, днес вече официално приключих с плащанията и от утре започват да регистрират колата. Имаш ли представа за колко време става, защото ми казаха, че петък не е сигурно...
Коментар
-
Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадяАвео написа:...точно в този час, познай от къде съм идвал или на къде съм отивал...Kuku написа:Вторник 09 Октомври 2007 14:40 -> колегата "Авео" на "Цариградско шосе" малко преди хотел "Плиска"
.........ако си взел вече черният дзвер, значи и аз съм те видял. Вреше се в крайната лява лента....Един въпрос, днес вече официално приключих с плащанията и от утре започват да регистрират колата. Имаш ли представа за колко време става, защото ми казаха, че петък не е сигурно... 
Коментар
-
Врях се в лява лента, защото в 15ч. трябваше да съм на 5-те кюшета
По принцип, ако аз трябва да давам такава информация, то трябва да те излъжа, а не искам
Обяснявам защо - мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ
На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко
- пожелавам ти го от сърце
Коментар
-
Kuku кога ше черпиш за грандетоKuku написа:Врях се в лява лента, защото в 15ч. трябваше да съм на 5-те кюшета
По принцип, ако аз трябва да давам такава информация, то трябва да те излъжа, а не искам
Обяснявам защо - мойта кола, от момента в който беше избрана, до момента в които я подкарах, минаха три дни, т.е. за един ден я избрахме с майка ми в склада и в същия ден занесох документите до шоурума, за втория ден ме одобриха от банката и подписах договора, а за третия ден я регистрираха, застраховаха и вечерта заминах с нея за ИТАЛФЕСТ
На теб щом ти е останало само регистрирането и застраховането, значи би трябвало до петък да бъде готово всичко
- пожелавам ти го от сърце 
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Явор Митев
...с тоз Румстер хич не ми се и обаждай...как не те е срам, колко пъти ти казах, че тоя танк не е за теб......бой до дупка, утре съм пак в София и ако не ме чакаш на гарата в 7 сутринта, лично ще те намеря....хахахаха.....doofiat написа:Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадя

...шегувам се, някой трябва да ме прибере от ЖП-то в петък, ще ти звънна, ако си свободен да ме вземеш, че ще бъда натоварен като магаре...и от там отиваме в АИ....Киро, сори за офтопика...
Коментар
-
Ръмстърът е най-практичния семеен автомобил със своя голям багажник и невероятната конфигурация на задните седалки.Ходих на тест-драйв на 1,9 TDI PD 105 к.с. - страшен е. Ускорява много бързо.Авео написа:...с тоз Румстер хич не ми се и обаждай...как не те е срам, колко пъти ти казах, че тоя танк не е за теб......бой до дупка, утре съм пак в София и ако не ме чакаш на гарата в 7 сутринта, лично ще те намеря....хахахаха.....doofiat написа:Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадя

...шегувам се, някой трябва да ме прибере от ЖП-то в петък, ще ти звънна, ако си свободен да ме вземеш, че ще бъда натоварен като магаре...и от там отиваме в АИ....Киро, сори за офтопика... 
Коментар
-
И е грозен колкото си искаdoofiat написа:Ръмстърът е най-практичния семеен автомобил със своя голям багажник и невероятната конфигурация на задните седалки.Ходих на тест-драйв на 1,9 TDI PD 105 к.с. - страшен е. Ускорява много бързо.Авео написа:...с тоз Румстер хич не ми се и обаждай...как не те е срам, колко пъти ти казах, че тоя танк не е за теб......бой до дупка, утре съм пак в София и ако не ме чакаш на гарата в 7 сутринта, лично ще те намеря....хахахаха.....doofiat написа:Е хубаво де, ти няма ли да се обадиш, че идваш насам, че ще вземаш колата???????Ееееееее, ама много несериозен си станал. Ще видиш ти и аз като взема Румстъра как няма да ти се обадя

ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар