Днес мернах, Пунтото на колегата "Amadeos" на светофара на ИСУЛ, бях спрял на около 20-тина метра от него, но той изглежда не ме видя
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear' Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" https://www.fiat-uno.org/
А някой случайно да е ходил на кино днес към 17 часа??? На кино Арена в кв. Света тройца??? С тъмно синьо Браво и дрифтчета по паркинга и замалко да отнесе един бордюр. Гледах отвисоко и не видях номер, стикер или нещо друго, което да го идентифицира, че е от клуба, но да питам все пак.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Имам едно питане отностно дали някой ще си познае хубавеца?Не знам дали е от форума, но Punto-то много ме радва. Вече няколко пъти го засичам, но за съжаление нямах възможност да го огледам по-качествено.
Прикачени файлове
Fiat Punto 1.7TD Mazda 626 2.0 Fiat Croma 2.4 Multijet
готино е, ама като че ли малко ... бе хем ми харесва, хем не ... RuNNeR, вчера бях спрял пред бакарди, ти нали там живееше, я кажи си малко инфо за колата :D Че видях една брава, ама беше 1,4 12V ...п.п. Повече на това бакарди не отивам
готино е, ама като че ли малко ... бе хем ми харесва, хем не ... RuNNeR, вчера бях спрял пред бакарди, ти нали там живееше, я кажи си малко инфо за колата :D Че видях една брава, ама беше 1,4 12V ...п.п. Повече на това бакарди не отивам
От една седмица е точно срещу входа на Бакардито - червена Брава 1.6. Видял си най-вероятно една тъмнозелена , като на Spark цвета - някъде в района живее човека. Ако можеш да убедиш всичките си познати също да не ходят на Бакардито ще те черпя една бира. Откак съм се нанесъл стискам палци да фалира и да стане едно спокойно магазинче (за предпочитане за авточасти)
От една седмица е точно срещу входа на Бакардито - червена Брава 1.6. Видял си най-вероятно една тъмнозелена , като на Spark цвета - някъде в района живее човека. Ако можеш да убедиш всичките си познати също да не ходят на Бакардито ще те черпя една бира. Откак съм се нанесъл стискам палци да фалира и да стане едно спокойно магазинче (за предпочитане за авточасти)
трябваше да си снимам лъжичката за горещия шоколад и чашата за бирата на един приятел, та да видят ...п.п. От тук го виждам бакардито, мога да различа и хората кои са, обаче не - отидох с колата :D
Коментар