Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зов за Помощ! 1912

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Айде бе...4 месеца в ареста за кражба...За убийство ги пускат под гаранция до делото...За да го оставят в ареста, значи има опасност да извърши друго престъпление или да се укрие.Държавата го храни 4 месеца ей така???Бабини девитини.
    Колегата 1912 е в следствения арест от 4 месеца. Сега е преместен в Пловдивския затвор. Има право на свиждане 2 пъти в месеца. Предполагам не са го пуснали заради условната му присъда (която е изтекла и беше по времето когато той беше непълнолетен)Ще помоля да следите темата в Алфа форума, защото немога да следя всичко наведнъж. Както писах и там ще говря с майка му ако има възможност да следи темите и да пише,зашото тя знае най добе подобностите по делото и така нататак. Аз самия разбрах за всичко вчера (знаех,че е станало нещо не нищо конкретно) и се надявам, да ме разберете, че немога да отговоря на всичките въпроси,защото нямам отговори. Както и да е, темата отива към посока, в която не съм и предплагал,че ще се развие докато е писах,но... всеки е прав за себе си и на никой не се сърдя. Благодаря на модераторите за "изчистването" на темата.[/quote]
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Всичко казано от Жоро - ДиДжей Стивън е истина. Историята е знам от самото начало и е така Никито е в ареста. Хората от Ботев събират кинти, днес се чухме с тях по телефона и т.н. БТВ вижте един от последните постове на Николай http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=30766&page=2
      2001 Lanciq Zeta 2.0 JTD LX

Коментар

Originally Posted by Stoyan Georgiev добре, доказателства какви имат ?това, че свидетелстват нищо не е ?! това не е доказателство...намерили ли са тези пари в него ? има ли някакви снимки как се блъскат или нещо такова ?!ще пратя пари , дано се отърве момчето, но има нещо наистина нередно !Пари в Белгиеца,нито в Николай не са намерени. Единствените гаранти,че пари тогава в него е имало са Белгиеца и приятелката му. В последствие се разбира,че Белгиеца е изкарал някакав документ,че предия ден клиент ми е дал 5000евро капаро за някакви мебели(той има фирма за мебели в Румъния) . Други доказателства за съществуващи пари няма. Снимки няма,свидетели няма, освен един който потвърждава че и двамата падат на земята и стават спокойно,изтупват се и си поемат по пътищата.За въпросите на другите колеги. Те по случайност или по друг повод са били на една или саседна маса в Калигула, но не се познават. Самата случка се случва кам 5-6 сутрината след дискотеката (тези който го познават знаят,че той работи там като огхрана, но този ден не е бил на работа). За адвоката... допитвали се и до други адвокати,дори до един съдия... отговорите били подобни.За свидетелите и т.н. незнам как стоят нещата, но до колкото разбрах няма начин сега да се измислят такива,защото в ранен стадий на иска, той сигорен в невиноста си ползва назначен защитник, който оплескал нещата или не си е свършил както трябва работата.Ще видя дали майка му има възможност да влезне тук да ви обясни по-точно и подробно,защото аз наистина немога да сим достатачно точен,защото и самия аз разбрах за всичко едва вчера (адвоката искал нещата да не се раздуват)Явно нащо момче е понатупало чужденеца и ония от яд е измислил схемата. Вие биехте ли оставили ей така някой да ви взема 10 000 бона от ръцете, а и кой носи 10 000 лв. на бар пиян?! Стига сте го обвинявали, че е измама погледнете и през друг ъгъл.
        MB 280 S W108 67' - pickUp
        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Колеги.Цялата тази история може и да е истина. Нямам нищо против да е така.Но в нея има няколко изключително спорни и съмнителни моменти, което кара нормалния човек най-малкото да се усмихне под мустак.1. И най-важно - не е ясно всъщност за какво се събират тези пари. Ако е за подкуп - КАТЕГОРИЧНО съм против. Доколкото знам в България няма практика съдилищата или прокуратурата да извършват платени услуги. Ако са да се дават на въпросния белгиец за да си оттегли обвиненията - СЪБИРАЙТЕ, въпреки, че ако вземе парите и не си оттегли обвиненията - к’во прайм?2. Доколкото разбрах, човекът е обвинен не само в джебчийски обир, а в побой, който очевидно наистина се е състоял. Там не се знае кой прав, кой крив, дори и самите участници в подобни побои често не знаят. В такъв случай също не бих взел страна.3. Изключително съмнителен е факта, че майката изтеглила пари, оставила ги някъде в къщи, бабата ги взела и ги дала на телефонни измамници. Не че е невъзможно, но ми се струва супер съвпадение... (иначе оценявам факта, че след като внука й наистина е в ареста, бабата лесно би могла да се подлъже).Но ме смущава факта, че не се е обадила на дъщеря си (майката на момчето), която очевидно движи нещата... Нито един от вас не е бил там в действителност и не знае какво се е случило. Всички казвате, че е много добър човек. Не се съмнявам в думите ви, но пак ще кажа, че никой не можбе да познава един човек на 100%. Споменах по-горе за един наш колега, когото не познавах лично. Хората които са го познавали обаче ги познавам и всички твърдят, че е бил страхотен човек. Въпреки това обаче е имал 14 регистрирани кражби на коли, и не се знае колко нерегистрирани. За това става въпрос.На мен така ми изглеждат нещата:Двама яки (поне единия, видно от снимките) Българи в ранните сутрешни часове се сдърпват с белгиец (навярно пийнал, след целонощни забавления) и приятелката му. Сбиват се, понатупват белгиеца. Той подава жалба, в която твърди, че освен бит, е и обран. Кое е вярно и не вярно - кой може да каже?П.П. Не коментирам условната му присъда за фурболно хулиганство. Имам мнение за футболните агитки, което няма да се хареса на някои колеги, затова ще си го спестя. Футбол гледам по телевизията, едно време ходих и по мачове - обаче гледах да сядам далеч от агитките. Точно заради техните "изпълнения" спрях да ходя на мачове. Между другото съм роден и живял малко в "големия" град Пловдив. Който иска, нека подкрепи колегата. Само ще ви кажа, че за наистина благотворителни дейности сме успявали да съберем максимум до 2000 лв. ако така успеете да съберете 10000, ще сте изключително големи късметлии.Успех!

Коментар

Общо взето - всеки има глава на раменете си - да прочете, да прецени сам за себе си и да вземе решение дали ще помогне или няма да помогне.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе не знам, не взимам отношение, просто защото нито съм бил там да видя с очите си ситуацията, нито познавам няккоя от страните, но като знам по принцип охранителите в дискотеките с какво самочувствие са и те гледат все едно си им длъжен... Тениската с надпис Security по принцип им дава криле... ПАК казвам за конкретната ситуация не знам, просто си разсъждавам, както много хора биха го направили имайки предвид фактите - условна присъда, охранител, ще го съдят...
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal,Пловдив винаги е бил голям град.
                Octavia RS
                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                  Браво!

Коментар

Red Storm написа:
                    Ти пък да не се засегна нещо? :D Според мен, май по-добре ако ще се събират пари да е за свестен адвокат, а не за двойна печалба на белгиеца. За това дело трябва адвокат - куче, а не парвеню!
                    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

tehribo написа:
                      Знам, че в Ямбол и Слиевн футбол не гледате, но се позинтересувай малко да видиш как е в големите градове.Феновете и особено тези на Ботев, според съдилищата сме "едни от най-големите престъпници" в тази държава.
                      Малко да поспамя, но косвено по темата. А вие от прословутата агитка на Ботев гледате ли футбол по стадионите или само се биете и вършите поразии? Ако си бяхте стояли кротко по седалките да гледате мач и да люпите слънчоглед - нямаше да висите с присъди (това се отнася не само за феновете на Ботев)!!!За въпросното момче 1912 и историята около него. Наистина е странна тази случка, намирисва на холивудски сценарии малко.

Коментар

То па само тва оставаше и те да почнат да люпат семки като 2/3 от крайно аграрната публика по българските стадиони и по-добре да се закрие тая смешна и селска А група.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Immortal написа:
                          2. Доколкото разбрах, човекът е обвинен не само в джебчийски обир, а в побой, който очевидно наистина се е състоял. Там не се знае кой прав, кой крив, дори и самите участници в подобни побои често не знаят. В такъв случай също не бих взел страна.
                          Побой не е имало, нито сдърпване. Това го казва и самия Белгиец в показанията си. Той отрича да е бил бит,насилван или заплашван!Парите се събират за да се предложат на Белгиеца да оттегли обвиненията си, мислех че е станало ясно,ако не е простете,вероятно не съм обяснил правилно нещата. Утре майката има среща с въпросния Белгиец,приятелката му и адвокатъ им и ще стане ясно за позицията им и дали са склони на споразумение. Майка му каза,че ще редложи всичко което има и ще видим дали ще се съгласът на тази сума. Ако не ще стане ясно поне дали са склонни. В този случай адвоката ще писка среща с тях за да се договори (затова и той няма да е на срещата утре,за да има шанс за среща с тях отново). За ръщането на парите... доста съм мислил по въпроса и единсвената мисъл която ми дойде е срещу показване на вносната бележка да се връщат (за това съм писал и да се пазят) дали ще е на италфеста или някаде другаде незнам,но и за момента нямам други идеи.
                          Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                          Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

И два пловдивски фена на Ботев завиват шоколад. Айде моля Ви се, това си е ебаси сапунката. Четири месеца в затвора Кара ме да се смея иронично, разбирайки къде отиват трудно припечелените от мен пари... ако някой не следи мисълта ми - в корема на футболен хулиган...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Suppish написа:
                              Явно нащо момче е понатупало чужденеца и ония от яд е измислил схемата.
                              DJ_STIVAN написа:
                              Побой не е имало, нито сдърпване. Това го казва и самия Белгиец в показанията си. Той отрича да е бил бит,насилван или заплашван!
                              Така... 1. И двамата ли пишете от името на Николай?2. Ако е така - поне първо се наговаряйте предварително какво пишете...

Коментар

Колеги, ако ще събираме пари за нещо то поне дайте да е по смислено.Ето дете което ако не събере нужните пари за операцията от рак просто ЩЕ УМРЕ!!!Събирали сме и друг път пари за колега от форума изпаднал в здравословен проблем но според мен случаят сега просто не е такъв.Аз колкото и да съчувствам на Николай не виждам как тези пари които ще съберем ще го изкарат от затвора. Явно този който го е обвинил не търси пари (според разказа тук той не ги е губил) а давайки му ги те ще се явяват вид подкуп за да оттегли обвиненията си. Замислете се защо е казал че са му били откраднати пари ? Ами ако беше казал че му липсват 50 000 лв толкова ли трябва да съберем ? Няма логика в това ...Да не говорим че с фактът на връщането на парите автоматично се признава че такова престъпление е било извършено.Ако кажете на човека му трябва адвокат и няма пари с които да му плати - това е друго нещо ... но да искате пари за подкупване на някакъв субект ... аз лично не бих дал.http://apps.facebook.com/causes/276850?m=91e6b129

Коментар

Working...
                                X