DJ_STIVAN ме помоли да пиша тук.Едвам се спирам да отговоря на обидните епитети на някои от хората.
Но и аз ще проявя разбиране, защото при толкова мошенници е нормално да се съмняваме.Просто за жалост никой от вас май не познава въпросния Николай, защото щеше малко да се замисли и да види че го няма от 4 месеца или щяхте да знаете за случилото се.И аз не съм запознат изобщо със съдебни истории и щуротии, но мисля че още не е образувано дело или нещо такова.От 4 месеца е в ареста и положението му е отчайващо.Утре ще се опитам да ви намеря номера на делото или каквото е там.

Това са негови снимки, дано някой се сети за кого става въпрос.Това е линк от темата във форума на Ботев, където съм поел аз инциативата да събираме пари и повечето хора знаят за какво става въпрос.http://bultras.com/forum/viewtopic.p...&start=0Ако някой се съмнява нещомоя телефон е 0899191210 - Теодорна майка му е 0894409423, а домашния 032 29 02 00Както и да е, дано някой от вас с регистрация от преди наистина го познава, за да обясни и на останалите, защото в противен случай тази тема май се обезсмисля.

Коментар