sim4ata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: Коя кола бихте предпочели ?
Collapse
X
-
Разбрах че акциза е намален , нещо е станало но така и неразбрах точно какво
Така че може да излиза вече по евтино за внос Fiat Coupe 2,0 20V Turbo
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Предвид падналия вече акциз ето го и моя отговор - Fiat Coupe 2.0 20V turbo
А ако ми се занимава и наистина искам да си направя кефа (естествено) - Lancia Delta с мотор 2.0 20V turbo
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
sim4ata написа:Блажени са думите Атанасови71Atanas71 написа:Разбрах че акциза е намален , нещо е станало но така и неразбрах точно какво
Така че може да излиза вече по евтино за внос Fiat Coupe 2,0 20V Turbo
Господ чу молитвите ми 
Fiat Coupe 2,0 20V Turbo
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Тази Ланча ще да е с някой друг двигател майСлав написа:......А ако ми се занимава и наистина искам да си направя кефа (естествено) - Lancia Delta с мотор 2.0 20V turbo
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Мисля че Fiat Bravo HGT 20v -155 bhp e доста силна конкуренция на горе изброените автомобили,даже и на моменти по-добър.За това гласувах за него.Карал съм такова HGT ,а и съм виждал техническите му данни.Единственно могат да му се опрат Аstra GSI ili Bmw 320i Vanos ,но пък Bravoto ги превъзхожда и по тегло.Eто още един + за този модел.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
За Астрата съм съгласен но за тоз вАНОС :D трябва да е голям ентосиас за да тръгне да се дърпа с такова БравоV.Vencislavov написа:Мисля че Fiat Bravo HGT 20v -155 bhp e доста силна конкуренция на горе изброените автомобили,даже и на моменти по-добър.За това гласувах за него.Карал съм такова HGT ,а и съм виждал техническите му данни.Единственно могат да му се опрат Аstra GSI ili Bmw 320i Vanos ,но пък Bravoto ги превъзхожда и по тегло.Eто още един + за този модел.
Изпитано многократно
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар