Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували на предстоящите избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е добре как ти се вижда следната конфигурация в парламента. ГЕРБ ---> ДПС ---> АТАКА или още по-арния момент ГЕРБ ---> БСП ---> ДПС. Как според теб ще се коалира бат Бойко....

Коментар

LiGuru написа:
      Е добре как ти се вижда следната конфигурация в парламента. ГЕРБ ---> ДПС ---> АТАКА или още по-арния момент ГЕРБ ---> БСП ---> ДПС. Как според теб ще се коалира бат Бойко....
      Виждам че започна да правиш вече и предложения за коалиции :D И аз да предложа една ГЕРБ+ всичко в дясно , е това е най- арния момент Ти такива коалиции предлагаш че започнах да стягам чантите за гурбет.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Няма как да стане, всичко в дясно е ’ОДС’ . Никога няма да се постигне мнозинство м/у ГЕРБ и дясното, няма да им стигнат мандатите. А Костов няма да влезне в коалиция с АТАКА или ДПС.

Коментар

Atanas71 написа:
          Колега едно лично мнение , признак на тесногръдие е това да гласвам за БСП. Просто не се въздържах да ти отговоря. Тук сега какво партията ли ще защитаваш. Ако искаш може да спорим. В кое ще ме убеждаваш че не окрадаха държавата.
          Давай. Обоснови се защо "глас за БСП = тесногръдие" , а после съм аз.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

+1 за ГЕРБ

Коментар

Lane Staley написа:
              Atanas71 написа:
              Колега едно лично мнение , признак на тесногръдие е това да гласвам за БСП. Просто не се въздържах да ти отговоря. Тук сега какво партията ли ще защитаваш. Ако искаш може да спорим. В кое ще ме убеждаваш че не окрадаха държавата.
              Давай. Обоснови се защо "глас за БСП = тесногръдие" , а после съм аз.
              Не няма да се обосновавам , това не е политически форум а и дати дам възможност да тълкуваш социалистическата идеа :D Наслушах ме се на купчина празни приказки без да с казва нещо съществено , това е патент на БСП & :D На въпроса ти "Обоснови се защо "глас за БСП = тесногръдие" щом неможеш сам да разтълкуваш смисъла.... Лошо , много лошо.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Трябваше да има отговор "Няма да гласувам! Всички са с изтъркан протекторен слои"
                Subaru B9 tribeca 3.0
                Peugeot 307 04
                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                  Трябваше да има отговор "Няма да гласувам! Всички са с изтъркан протекторен слои"
                  Колега за първи път ще имаш възможност да гласуваш като гледам :D Но за сметка на теб твои набори от етносите ще гласуват за ДПС и ще съберат достатъчно гласове да се намушат в управлението. До колкото знам в Старозагорския район земите буквално са разпродадени на турски граждани с помоща на ДПС. Ето това е достатъчен повод да ме накара да гласувам

Коментар

Дайте резултатите от гласуванто на някоя компания за социологически проучвания да го публикува . Конунистите ще бъдат сериозно озадачени Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Atanas71 написа:
                      Дайте резултатите от гласуванто на някоя компания за социологически проучвания да го публикува . Конунистите ще бъдат сериозно озадачени Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                      Цели 7 гласа имат Подозирам един колега, че си е направил 6 нови акаунта само и само за да им вдигне процента
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                        Цели 7 гласа имат Подозирам един колега, че си е направил 6 нови акаунта само и само за да им вдигне процента
                        Нали се сещаш, че ако си направя нов акаунт, ще гласувам там дето още има нула?

Коментар

Atanas71 написа:
                          ГЕРБ от 23.1% до 25.6%, а за БСП - от 15.3 до 18 на сто.
                          Отчитаме ръст в доверието и електоралната подкрепа на СДС и Движение ,,Напред" (ВМРО, Лидер, Земеделски Народен Съюз, Движение ,,Гергьовден").На този етап те имат шансове да спечелят мандати в 41-вото Народно събрание.ДСБ и НДСВ също подобряват позициите си, но все още нямат необходимата електорална тежест, за да се приеме със сигурност, че ще прескочат 4-процентовата бариера.
                          Съдейки по резултатите, ГЕРБ и БСП все още не са достигнали своя електорален таван.

Коментар

Lane Staley написа:
                            Защото се разпределят между ВСИЧКИ парттии преминали 4те процента.Не отиват само за една.Другото е демагогия.
                            Това е така на теория, обаче на практика се получава нещо друго. Сега ще ти кажа защо, предполагам че и сам го знаеш.БСП и ДПС си имат сравнително постоянен брой избиратели, те са някакъв процент от цялото, имащо право да гласува, население на страната.Когато обаче това население не гласува, то това са все гласове, които не биха отишли в подкрепа на тези две партии, тъй като техните избиратели винаги ходят да гласуват ( малките изключения ги пренебрегваме ). Тогава при броенето на бюлетините се получава нещо друго, понеже гласувалите са много по-малко от тези които имат право да гласуват, то процента на партиите със сравнително постоянен брой гласуващи за тях, вдигат много процента си на получена подкрепа. Казано кратко, не е едно и също да те подкрепят 200 000 от 4 милиона и да те подкрепят 200 000 от 1,5 милиона, процентите са мнооого различни. Ако голяма част от хората отидат да гласуват, то тогава тези две партии няма да имат голям процент спечелени гласове на изборите. Та кой има изгода от всички действия, водещи до отказване на населението да гласува?

Коментар

Колеги,извинявам се,че пропуснах отговор "няма да гласувам".Напълно неволно,но беше късно,когато реших да пусна тази анкета.Надявам се броят на негласувалите да бъде малък.Аз лично съм много радостен, че има хора които ще подкрепят десните партии и форумът ни не е червен.Определено не съм целял каране на съфорумците на политическа тема.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

peho написа:
                                Lane Staley написа:
                                Защото се разпределят между ВСИЧКИ парттии преминали 4те процента.Не отиват само за една.Другото е демагогия.
                                Това е така на теория, обаче на практика се получава нещо друго. Сега ще ти кажа защо, предполагам че и сам го знаеш.БСП и ДПС си имат сравнително постоянен брой избиратели, те са някакъв процент от цялото, имащо право да гласува, население на страната.Когато обаче това население не гласува, то това са все гласове, които не биха отишли в подкрепа на тези две партии, тъй като техните избиратели винаги ходят да гласуват ( малките изключения ги пренебрегваме ). Тогава при броенето на бюлетините се получава нещо друго, понеже гласувалите са много по-малко от тези които имат право да гласуват, то процента на партиите със сравнително постоянен брой гласуващи за тях, вдигат много процента си на получена подкрепа. Казано кратко, не е едно и също да те подкрепят 200 000 от 4 милиона и да те подкрепят 200 000 от 1,5 милиона, процентите са мнооого различни. Ако голяма част от хората отидат да гласуват, то тогава тези две партии няма да имат голям процент спечелени гласове на изборите. Та кой има изгода от всички действия, водещи до отказване на населението да гласува?
                                И?Ти сам каза - на теория е така. А защо мислиш, че тези които не гласуват, ако го направят ще гласуват за различни от първите 2-3 партии? Защо мислиш, че незаинтересуваните ще направят "правилен" избор? И всъщност кой е виновен на другите партии, че не могат да мотивират потенциалните си гласоподаватели? Всъщност нещото което най-много ме впечатлява е радостта, че форума е десен. Съпоставена с ужасяващата липса на икономически познания показана в една друга тема, тази радост е сатиричен апогей на хорската лицемерност.За доказателство, аз, първия казал, че ще гласува за БСП, излагам най-крайните ДЕСНИ идеи в темата за дебата, а ДЕСНИТЕ проповядват нулева безработица, заплати давани според разходите на индивида, а не според произведеното от него и прочеее.Замислете се

Коментар

Working...
                                X