Е добре как ти се вижда следната конфигурация в парламента. ГЕРБ ---> ДПС ---> АТАКА или още по-арния момент ГЕРБ ---> БСП ---> ДПС. Как според теб ще се коалира бат Бойко....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кого бихте гласували на предстоящите избори?
Collapse
X
-
LiGuru написа:Е добре как ти се вижда следната конфигурация в парламента. ГЕРБ ---> ДПС ---> АТАКА или още по-арния момент ГЕРБ ---> БСП ---> ДПС. Как според теб ще се коалира бат Бойко....Ти такива коалиции предлагаш че започнах да стягам чантите за гурбет.
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Колега едно лично мнение , признак на тесногръдие е това да гласвам за БСП. Просто не се въздържах да ти отговоря. Тук сега каквопартията ли ще защитаваш. Ако искаш може да спорим.
В кое ще ме убеждаваш че не окрадаха държавата.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Atanas71 написа:Колега едно лично мнение , признак на тесногръдие е това да гласвам за БСП. Просто не се въздържах да ти отговоря. Тук сега каквопартията ли ще защитаваш. Ако искаш може да спорим.
В кое ще ме убеждаваш че не окрадаха държавата.
Лошо , много лошо.
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Dikata_BG написа:Трябваше да има отговор "Няма да гласувам! Всички са с изтъркан протекторен слои"Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Дайте резултатите от гласуванто на някоя компания за социологически проучвания да го публикува . Конунистите ще бъдат сериозно озадачени Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Дайте резултатите от гласуванто на някоя компания за социологически проучвания да го публикува . Конунистите ще бъдат сериозно озадачени Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Подозирам един колега, че си е направил 6 нови акаунта само и само за да им вдигне процента
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Atanas71 написа:Дайте резултатите от гласуванто на някоя компания за социологически проучвания да го публикува . Конунистите ще бъдат сериозно озадачени Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Отчитаме ръст в доверието и електоралната подкрепа на СДС и Движение ,,Напред" (ВМРО, Лидер, Земеделски Народен Съюз, Движение ,,Гергьовден").На този етап те имат шансове да спечелят мандати в 41-вото Народно събрание.ДСБ и НДСВ също подобряват позициите си, но все още нямат необходимата електорална тежест, за да се приеме със сигурност, че ще прескочат 4-процентовата бариера.
Коментар
-
Lane Staley написа:Защото се разпределят между ВСИЧКИ парттии преминали 4те процента.Не отиват само за една.Другото е демагогия.
Коментар
-
Колеги,извинявам се,че пропуснах отговор "няма да гласувам".Напълно неволно,но беше късно,когато реших да пусна тази анкета.Надявам се броят на негласувалите да бъде малък.Аз лично съм много радостен, че има хора които ще подкрепят десните партии и форумът ни не е червен.Определено не съм целял каране на съфорумците на политическа тема.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
peho написа:Lane Staley написа:Защото се разпределят между ВСИЧКИ парттии преминали 4те процента.Не отиват само за една.Другото е демагогия.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар