Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт за говорене по телефон, how much ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някои са решили проблема кардинално:
    Прикачени файлове
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Immortal: Аз съм се изразил неправилно, закона никога не съм го чел и не знамкакво пише. Имах предвид, че някой дейности не ти отвличат вниманието, ноаз лично още от звъненето на телефона пътя ми става някаква мъгла, затова вече и не говоря.А този закон който си цитирал - е най-обичам такива разтегливи.Нещо като "несъобразена скорост". Всеки може да си го тълкува както искаи естествено в твой ущърб.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
        ...закона никога не съм го чел и не знамкакво пише...
        Това никога не го казвай на полицай!Чл. 171. За осигуряване на безопасността на движението по пътищата и за преустановяване на административните нарушения се прилагат следните принудителни административни мерки:1. временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство на водач:в) който поради незнание е извършил немаловажно нарушение на правилата за движение - до успешното полагане на проверочен изпит; Поздрави! И отново по темата - нали се сещате, че екстремна ситуация винаги може да възникне - не е необходимо да се заливате с горещо кафе или да се изгорите с цигара. Може да ви ухапе оса по носа, например.Докато държането на телефона до ухото заема изцяло и неотменно ръката ви (или главата, ако сте сложили телефона на рамото си). Това се има предвид в закона. Не виждам причина да се палите толкова, много по-удобно е да се говори с хендсфри. И главата, и ръката са ви свободни. А това че някои се разсейват от самото говорене - тогава не трябва и да говорят и с пътниците в колата си, а и те да не говорят помежду си П.П. И за несъобразената скорост имам собствено мнение, но не това е темата.

Коментар

Което ме навежда на мисълта - държането на скоростния лост нарушение ли е?И как трябва да шофира човек - на 10 и 10, на 3 без 15 или с едната ръка на 12 и с гръб към вратата
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Някои си подпираме волана с корем и така Въпрос на размер

Коментар

Kuku написа:
              Между практически тъп закон (разговор по телефон) и закон (ограничение на скоростта), който някой не харесва, има огроооомна разлика!Уестдог го каза - как помага устройството "свободни ръце" на шофирането, като ръцете ни могат да бъдат заети и с хиляда други неща, които ОБАЧЕ не са нарушение - защо телефона да е нарушение Ами например, докато говоря по телефона, с иначе много полезното устройство "свободни ръце" и в същото време ям, пуша, пия, ровя се из жабката и прочие, по-безопасно ли е отколкото да държа само телефона в ръка?!
              Ами ти май най-добре знаеш какво се случва докато ровиш в жабката или си пускаш музика и се опитваш междувременно да шофираш...П.П. Имам блуту в колата, дори не ми е на ухото... И да, шофирам максимално по правилник. Напоследък...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
              X