Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт за говорене по телефон, how much ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Акт за говорене по телефон, how much ?

Колеги, някой случайно да е усведомен колко пара е акта за говорене по телефон ?

Re: Акт за говорене по телефон, how much ?

Последния път като ме спряха за тва нарушение ( преди 1 месец) ми казаха че е 100лв . Аз им метнах 20лв за тва не съм сигурен дали е толко наистина.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

50 кинти + 6 точки. От челен опит При мен и 50 лв. не помогнаха - живяли сме били в Европа...

Коментар

50лв и 6 точки...и мен ме боднаха на Раковска
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

имам да си плащам акт за същото, някой знае ли колко още ще ме одерат за това че съм закъсняла, писаха ми го 11,2008 ?П.С. Извинявам се на автора на темата ако сметне това за спам
          Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

nabis написа:
            имам да си плащам акт за същото, някой знае ли колко още ще ме одерат за това че съм закъсняла, писаха ми го 11,2008 ?П.С. Извинявам се на автора на темата ако сметне това за спам
            Нямаш грижа.Иначе мерси за инфото на всички!

Коментар

nabis написа:
              имам да си плащам акт за същото, някой знае ли колко още ще ме одерат за това че съм закъсняла, писаха ми го 11,2008 ?
              Няма лихва, споко.Но ако те спрът с този изтекъл акт още 20 лв. ще ти струва

Коментар

ilkoD написа:
                nabis написа:
                имам да си плащам акт за същото, някой знае ли колко още ще ме одерат за това че съм закъсняла, писаха ми го 11,2008 ?
                Няма лихва, споко.Но ако те спрът с този изтекъл акт още 20 лв. ще ти струва
                Мерси !
                Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

Колегии спазвайте правилника и не говорето докато шофирате. Не искате някоя разсеяна (блондинка) да ви тресне докато говори нали?Това се отнася и за мъжете де.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Акта за говорене по телефона без хендсфри е тъпня - трябва акта да е генерален - говорене по телефона по време на шофиране. Иначе - 50лв + 6 точки. Аз едно не мога да схвана - звънят ти по телефона, дигаш си нормално по хендсфрито и ти казват "Баба ти умря, кога ще дойдеш"... Е, който не се блъсне - явно има стоманени нерви, заякчени със титан.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

50лв. и 6т., както казаха колегите.НАЙ-тъпия закон, пак както казаха колегите.

Коментар

infineon написа:
                        Колегии спазвайте правилника и не говорето докато шофирате. Не искате някоя разсеяна (блондинка) да ви тресне докато говори нали?Това се отнася и за мъжете де.
                        Абе що идиоти не могат едновременно да вървят по права линия и да дъвчат дъвка, обаче лапнали телефоните и не знаят накъде ги вози колата, но не спират, луда работа! За говорене по телефон си трябва акт от 200лв, повечето коли са на автопилот, докато водача им говори по телефона.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                          infineon написа:
                          Абе що идиоти не могат едновременно да вървят по права линия и да дъвчат дъвка, обаче лапнали телефоните и не знаят накъде ги вози колата, но не спират, луда работа! За говорене по телефон си трябва акт от 200лв, повечето коли са на автопилот, докато водача им говори по телефона.
                          Точно де. Това имам предвид - дали говориш по слушалката дето ти е в ухото или по трупката дето си я държиш с рамо - все там. Според мен закона трябва да гласи "Забранено е говоренето по мобилен телефон в движение"... В Англия е така
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А по тази логика следва и да забранят да си говориш с човека до теб. Също така и да слушаш радио, защото там могат да кажат , че е гръмнала бомба пред вас
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

А бе да забранят шофирането изобщо и толкова
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                              X