CCB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте :)
Collapse
X
-
Ти си истински фен! Страшно много се кефя на такива хора (и жениnabis написа:Мътна и кървава е мойта, слава богу с хепи енд ... търпеливо се оказах, а колко пъти ми идеше да я пусна по някой баир...
) в редиците ни.
Желая ти безаварийни безброй километри... (не, че е възможно де, ама звучи ефектно)
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Значи само трябва да уговорим срещата, и ще каним колегите от форума на сватбатаSokOtPraskova написа:Не съм видяла, ако някъде го е пишело, иначе нямаше да питам де..CCB написа:За другата колежка имах в предвид, аз си падам по жени с светли косиnabis написа:[Прочетох вече, ако съм пропуснала - Благодаря!

Иначе благодаря за информацията. :DПП - Аз харесвам мъже с тъмни коси :D
Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
звучи перфектноnikki_sixx написа:Ти си истински фен! Страшно много се кефя на такива хора (и жениnabis написа:Мътна и кървава е мойта, слава богу с хепи енд ... търпеливо се оказах, а колко пъти ми идеше да я пусна по някой баир...
) в редиците ни.
Желая ти безаварийни безброй километри... (не, че е възможно де, ама звучи ефектно)
Fiat Punto 2000 1.2 16V
Коментар
-
Ся ко се окаже, че си вълшебница и... ше те разлюбя - да знаешnabis написа:звучи перфектноnikki_sixx написа:Ти си истински фен! Страшно много се кефя на такива хора (и жениnabis написа:Мътна и кървава е мойта, слава богу с хепи енд ... търпеливо се оказах, а колко пъти ми идеше да я пусна по някой баир...
) в редиците ни.
Наздраве де! (неам идея от де знаеш, че Ф момента си дрънкам
)
Коментар
-
не съм вълшебница,имам си кристална топкаnikki_sixx написа:Ся ко се окаже, че си вълшебница и... ше те разлюбя - да знаешnabis написа:звучи перфектноnikki_sixx написа:Ти си истински фен! Страшно много се кефя на такива хора (и жениnabis написа:Мътна и кървава е мойта, слава богу с хепи енд ... търпеливо се оказах, а колко пъти ми идеше да я пусна по някой баир...
) в редиците ни.
)
Fiat Punto 2000 1.2 16V
Коментар
-
Май в момента всички си "дрънкаме"nikki_sixx написа:Ся ко се окаже, че си вълшебница и... ше те разлюбя - да знаешnabis написа:звучи перфектноnikki_sixx написа:Ти си истински фен! Страшно много се кефя на такива хора (и жениnabis написа:Мътна и кървава е мойта, слава богу с хепи енд ... търпеливо се оказах, а колко пъти ми идеше да я пусна по някой баир...
) в редиците ни.
)
Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
Ти пък ко подсказваш Фе? 1-ца...CCB написа:С такива гърди, че като си дигнат ръцете изчезватnikki_sixx написа:То съй видяло, че ше спами яко Ф таз... тема ами да те питам - знаеш ли на кои жени им се вика вълшебници?nabis написа:не съм вълшебница,имам си кристална топка

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар