Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Безумието по пътищата

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Dedra 2.0 написа:
    Е добре де след като това е в града колегата със Форда не очаква,че някой може да се движи със такава скорост в града и си прави сметка че колата се приближава със скорост позволена в градски условия.За това не е преценил.Какво го захапахте човечеца?
    И аз това казвам но нали сме българи всеки като ти прочете писаното и задължително търси противопоставянето , като винаги се избягва фактора за едина позиция по даден въпрос Това е задължително , незнам ако публикувам снимка с черен кръг в нея с текст "Това е черен кръг" задължително след това ще има минимум 10 коментара. Това е черен овал , това е черна окръжност това е лунно затъмнение , слънчево затъмнение и така на татък но никога няма да е " черен кръг"
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

    Коментар


      #17
      По принцип, предимството и превишената скорост нямат абсолютно нищо общо според ЗДП.... Но това е само по принцип!

      Коментар


        #18
        westdogg написа:
        Колега разбрахме какво искаш да кажеш. Ако приемем , че ситуациата е такава, всеки човек който умее да шофира като погледне в огледалото ще прецени дали колата отзад кара с 90км/ч над неговата скорост и няма да се усмели да изпреварва. Ти като караш на магитрала с 80 и тръгнеш да изпреварваш, не си ли правиш преценката дали този в лявата лента не кара с 180 и ако е на 50 м зад теб , тръгваш да изпреварваш ли? Сега , че блонди не може да реагира като някой я засече е отделен въпрос. Ето една подобна карастрофа, за която също твърдя , че е виновен този който тръгна да изпреварва. Клипчето е на забързан кадър.http://www.youtube.com/watch?v=6H6pK...eature=related
        А направи ли ви впечатление на клипа, че веднага един в отсрещната лента спря. Моментално...
        She was only a whisky maker but he loved her still.

        Коментар


          #19
          Според мен форда е виновен ,защото минава в друго пътно платно и мигача не дава предимство и защото тои е предприел маневра изпреварване все пак и това ,че е ударен отзад незначи ,че е невинен . Ударът предполагам е бил в заден ляв калник , като по този начин може на него да му се напише акт.
          fiat coupe 2.0 16V

          Коментар


            #20
            Абе Барби е виновна, щото е Барби и е говорила по телефона, руса е, гримирала се е, не може да кара и е Барби. А онова клипче понеже е на забързано и не може да се прецени добре, ама я вижте е това е много яко: http://www.youtube.com/watch?v=ER3_P...eature=related

            Коментар


              #21
              Пак ли за глупости спорите бре? Аз искам да прасна русата кака.., кат я видях на снимката и... ми стана - това трябва да е знак свише!?
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

              Коментар


                #22
                http://vbox7.com/play:06d7e82f

                Коментар

                Working...
                X