Е, нищо не пречи и да са те врътнали, както си требе
От другата седмица ще мога да ти предложа "Пасат" на по-малко от две години и на 17’000км. за около 30’000лв., като колата буквално е като чисто нова - искаш ли я?Караме я в който искаш сервиз, правиме я каквото искаш, гледа я който кажеш - никакви проблеми.... даже може да я покараш ден-два, ако оставиш някакви пари
Само после да не ревеш и от Фолксваген, щото пак повтарям, колата е като нова
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Ауди а3
Collapse
X
-
Лятото влизах в сервиз за смяна на радиатор на климатика, защото зимата минах през една тръба и го спуках, но не го бях ползвал и разбрах чак когато се затопли
После за консумативи на 14’000км.ДА - 19’000км. сипвам тунджа е перим на мъгел
Колата ми има детски болести, ама съм ги загърбил, що не ми създава ядове и ме кефи страшно много на вид.... особено със 17-ките
Коментар
-
За мен типо-то е перфектната кола! С леки корекцийки се превръща в темпра, барчета, браво, брава, марея, делта, дедра, 145, 146, 155 - все красавици! Пък и в мини-дукато става за секунди! Две автоматични перални събира и затварям 5-тата врата! Товарил съм я с 1 тон без да я жаля и до сега си ми е изплатила всяка стотинка, вложена в нея (секс с извръщения му викат на товаstyle34 написа:Всеки си има вкус колега. БЕЗ да те обиждам, ама за мен примерно Типо-то (или ТЪпото, понеже гледам обичаш игрите с думи///// написа:Именно! Не ги заглеждам щот’ са ми грозни и противни като магистрални труженички!
И изобщо автомобили, чиято емблема изглежда като прашка (ако ще и да е "Ю-класа")
или като "00 00"
или да им казват фолксВАГИНА
или хлОпел
изобщо не ги признавам като такива! Както се казва - добре, че ги има, че и аз заплата да получавам, щот’ ако разчитах на италианките досега да съм умрял гладен! Предполагам ме разбираш! Не го приемай насериозно - и без това темата се превърна в "италия - германия"! Само, че този път си сред тифозите! А за "бижу-то" по-добре се похвали при гоуфаджиите! То и без това си купил на момичето гоуф!
) е една много грозна кола. Може преди 20 години да е била хубава, ама сега вече си е доста морално остаряла. Лично мнение. Ама да кажеш, че примерно един SL е грозен си е направо смешно, или пък една 6-а серия БМВ. Ама айде да кажем, че ти вярвам...
)! А А 3-ката си е жив гоуф! Поне за ауди да не говорим, че съм работил за марката 2 години и така си ги познавам що за стока са, че...
Коментар
-
Това да твърдиш че фиат е тъпо щото на теб ти е побеляла косата с него, е това вече е тъпо. Кажи какво си сменил и поне каква е колата. Знаеш много добре че на каквато и да е марка можеш да уцелиш боклук. Затова е тъпо да убеждаваш някой да не си взима.mitakkk написа:Ти да не би да твърдиш, че откакто си си взел колата си "just refuel and drive" .??
Коментар
-
А си мислех, че само аз съм почитател на старата школа. Определено предпочитам да се кача на Чочоне отколкото на ЦЛС :DKuku написа:Е, как да не ми харесват - харесват ми, естествено и отвътре, и отвън!Мисълта ми беше, че за 100’000лв. никога не бих си купил примерно "МЛ", "Кю7" или "Кайен", а "Г-класа" или "ЛандКрузер100", разбираш ли
Никога не бих си купил най-новата "S320 CDI" за 100’000лв., а бих предпочел "Е500/W124", "S500/W140" и "SL600/W129", примерно, за тия пари!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Е добре де давам пример: "Блокира предно колело- причина запушен спирачен маркуч". Не се сещам как неправилната експлоатация на предния собственик ще доведе до запушване на маркуча? Да не би да е натискал спирачката някакси по различно от указанията за употреба.??А причината е ясна - в евтините коли се слагат евтини материали, с кратък живот.
Коментар
-
А другите колеги, които дават пример с някои скъпи коли показали дефекти и затова отписаха като автомобили иначе небезизвестни марки като Мерцедес, БМВ, Ауди и др.? И аз това казвам - нормално е от xxxxxx произведени коли някакъв процент да има дефект. Затова има гаранция. Естествено, че една кола от ’89 с механични стъкла и елементарен двигател, без електроника ще ви се струва по-здрава, от една нова бъкана с екстри кола. Колкото повече екстри и електроника, толкова повече възможности за проблеми. Ето сега кой имал проблем с компресор на климатик, с фреон, тва, с онова, аз нямам климатик - нямам проблемvsd написа:Това да твърдиш че фиат е тъпо щото на теб ти е побеляла косата с него, е това вече е тъпо. Кажи какво си сменил и поне каква е колата. Знаеш много добре че на каквато и да е марка можеш да уцелиш боклук. Затова е тъпо да убеждаваш някой да не си взима.mitakkk написа:Ти да не би да твърдиш, че откакто си си взел колата си "just refuel and drive" .??
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Спирачната течност и маркучите са консумативи.mitakkk написа:Е добре де давам пример: "Блокира предно колело- причина запушен спирачен маркуч". Не се сещам как неправилната експлоатация на предния собственик ще доведе до запушване на маркуча? Да не би да е натискал спирачката някакси по различно от указанията за употреба.??А причината е ясна - в евтините коли се слагат евтини материали, с кратък живот.
Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Аз пък примерно не виждам как на 700км ще се счупи скоростната кутия на Ауди А6 примерно и след 2 дни каране на колата от магазина, отвися над 2 месеца в сервизаmitakkk написа:Е добре де давам пример: "Блокира предно колело- причина запушен спирачен маркуч". Не се сещам как неправилната експлоатация на предния собственик ще доведе до запушване на маркуча? Да не би да е натискал спирачката някакси по различно от указанията за употреба.??А причината е ясна - в евтините коли се слагат евтини материали, с кратък живот.
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
От както спряха да слагат гресьорки всичко вече е едно и същоKuku написа:Ха, те да бяха проблемни само скъпите коли, щеше да е добре!Поло, Авенсис, 307.... коли от всички класове на иначе мнооооого реномирани марки се чупят като солети - същото се отнася и за италианките!
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:От както спряха да слагат гресьорки всичко вече е едно и същоKuku написа:Ха, те да бяха проблемни само скъпите коли, щеше да е добре!Поло, Авенсис, 307.... коли от всички класове на иначе мнооооого реномирани марки се чупят като солети - същото се отнася и за италианките!
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ако не си чувал - спирачната течност също се сменя на определен период време или пробег километри.Ако не е правено това от предния собственик и/или от теб - ето как.mitakkk написа:Е добре де давам пример: "Блокира предно колело- причина запушен спирачен маркуч". Не се сещам как неправилната експлоатация на предния собственик ще доведе до запушване на маркуча? Да не би да е натискал спирачката някакси по различно от указанията за употреба.??А причината е ясна - в евтините коли се слагат евтини материали, с кратък живот.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар