Направо не знам, защо да го плащам тоя данък. Пътищата са в ужасно състояние, а те ще ми искат 200 лв данък. Миналата година поне беше 150-60!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови данъци?
Collapse
X
-
.... и новите дупки вече се показаха, видя се колко качествено се работи!А най ме дразни, че няма и обяснение за това увеличение!Ей така, щото Пешо депутата е спал наляво тази нощ....нищо от сорта - световна криза, малка събираемост на данъците, скочила е цената на горивата за валяците, скочило е качеството на улиците, вследствие на вложените отклраднати европари?...нищо...просто ей така са решили, мамицата им
Коментар
-
zarcov написа:Направо не знам, защо да го плащам тоя данък. Пътищата са в ужасно състояние, а те ще ми искат 200 лв данък. Миналата година поне беше 150-60!
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Намалението от 5%,някой знае ли дали е актуално все още? Питам ,защото чух ,че са го премахнали,но незнам със сигурност.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
zarcov написа:Пътищата са в ужасно състояние,
Коментар
-
Колеги някой има ли идея защо всички производители на коли слагат катализатори на тези от 45 до 500 коня коли, каква е глупавата им логика на нашите оправници до 100коня с катализатор 50% намаление,над 101 вече нямат с какво сме по-различни от другите.Имаме си мотори EURO 3 пак нищо за нас,имаме си газ отново нищо,сега искам някои да ме убеди,че колите ни замърсяват 3пъти повече от една лада 80та година хахахахаха.Мисля да си сваля катализатора по този въпрос та поне да знам,че наистина плащам за нещо което го нямам.И как примерно едно UNO 45коня 91г.данъка му е 40лева,а на BRAVO 103коня 97г.-230лв.Това сигурно е заради климатикаИ на тия в общината да им таковам роднините
FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
zzzz323 написа:Колеги някой има ли идея защо всички производители на коли слагат катализатори на тези от 45 до 500 коня коли, каква е глупавата им логика на нашите оправници до 100коня с катализатор 50% намаление,над 101 вече нямат с какво сме по-различни от другите.Имаме си мотори EURO 3 пак нищо за нас,имаме си газ отново нищо,сега искам някои да ме убеди,че колите ни замърсяват 3пъти повече от една лада 80та година хахахахаха.Мисля да си сваля катализатора по този въпрос та поне да знам,че наистина плащам за нещо което го нямам.И как примерно едно UNO 45коня 91г.данъка му е 40лева,а на BRAVO 103коня 97г.-230лв.Това сигурно е заради климатикаИ на тия в общината да им таковам роднините
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Критериите са: 1. караш нов или мощен автомобил (над 101 к.с.) - богат си - по-голям данък; 2. караш Лада - сиромах си - по-нисък данък.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:Хм за тезата с годините не съм мн съгласен. Познавам се с сина на румънски чиновник в тяхното посолство тука в София. даже веднъж го карах до посолството и си говориме и го питах той защо няма кола в Букурещ, той ми вика, еми примерно ако си купя Брава като твойта за 2000ЕUR като я регистрирам ще платя още 2000-3000ЕUR данък защото е стара и няма необходимото EURO.. Значи комшийте са сменили тактиката - натискат народа да купува нови коли, за това не се сещам да съм виждал кола с румънска регистрация под 2000г. по наще пътища, а в същото време ние си караме 20годишните фиестички с данък 40лв а в същотото време някой решава да си вземе нова кола, даже на лизинг опа 300лв данък и се кефиме... ужасShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ебах тяхната мама мръсна, без извинениеОт 2010г. ще плащаме общински данък, винетки и пътен данък за 2-ро и 3-токласни пътища. Е вече не се трае, ето източника http://www.segabg.com/online/new/art...6&id=0000101И накрая пишат, че от винетки събирали само 170млн. лв. и щели да стигнат за поддръжка на едва 1/3 от пътищата. Много малко ми се виждат тези пари, в БГ има 3млн. автомобила, ако 1/3 от тях не карат извънграда и не слагат винетка, то 2млн. коли ги правят и то само леки, 2млн.* 76лв. = 152 млн., а на тежкотоварните които плащат по 1000лв. на винетка се падат само 20млн. лв. така ли излиза. Ами това, че общините прибират над 300млн. лева, а ние не можем да си изкараме колите от сервизите не го смятат. Време е и ние да затваряме границите, че то инак няма да се оправим.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Първо подписка срещу високия данък и калпавите пътища и ако никой не ни обърне внимание направо започваме като Гърците явно това е единствения начин да видят за какво става дума.Да не съм против да си платя данъка,но на какво основание на калпавите улици и пътища или на дискриминацията нов срещу стар автомобил.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар