Хваля се.Имам ново аватарче.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А защо не е анимиран, котето трябва да клати главица в ритъма на музиката
?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
u_bo -
Е всичко хубаво има крайz_sutrov написа:Оплакване: след 2 седмици отпуска точно днеска захващам работа.
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Явор Митев
Оплаквам се - къщата е наопаки. Цял ден чистя, че жена ми се прибира довечера от командировка.Хваля се - жена ми се прибира довечера от командировка
Коментар
-
Голям е, тежък, с огромен екран - перфектен за гледане на филм, например при дълъг полет със самолет. Не ми харесва, че всички приложения, теми и др. са платени, а тези, които се намират безплатно, не мога да ги подкарам....... !!!Да се похваля: Пуснах фиш за ТОТО 6/49vital написа:Я обади как е
Аз се замислям за Нокиа е71, баща ми се взе преди година, ама не го хареса и го е прибрал някъде. Трябва да го изровя 
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Явор Митев
Емо, аз след като си разбих със страшна сила в земята HTC-то, си взех китайска гадост за 150 лева, пълна имитация на Е71, че даже и с телевизия. Даже сега съм го пуснал на ТВ до мен, та да му издухам батерията за да го заредя.Китайска кошница, но иначе на пръв поглед добро изпълнение. ТВ-то хич не е лошо. Има БГ меню, екрана и камерата са под критика, но ми писна да давам луди пари за супер скъпи телефони. HTC-то го взех преди година и от тогава все ми прави проблеми. После четох, че точно този модел / Тъч Вива / "много дразнел" собствениците си.....така че от тук нататък не давам повече от 100 лева за телефон и край на ерата "ПДА, ХТЦ и т.н. "...от този момент единственото ми условие ще бъде да има екран и две слушалки - червена и зелена....blagun написа:Голям е, тежък, с огромен екран - перфектен за гледане на филм, например при дълъг полет със самолет. Не ми харесва, че всички приложения, теми и др. са платени, а тези, които се намират безплатно, не мога да ги подкарам....... !!!Да се похваля: Пуснах фиш за ТОТО 6/49vital написа:Я обади как е
Аз се замислям за Нокиа е71, баща ми се взе преди година, ама не го хареса и го е прибрал някъде. Трябва да го изровя 

Коментар
-
Явор Митев -
я сподели с какво го снима тоз телефон?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар
Реклама
Collapse

- Now.
Коментар