venco67 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Честито,чичовото! :D Ааааа,то не е късно още за второ,някои имат 20г.разлика,действайте докато е време!
Най7 - сакън,да не се чува за разболяване и отсъствие от детската градина!
Ти тая твойта щерка така и не я доведе в Несебър да я видим. Решила съм - ще си търся форумска снаха!
Вече имам набелязани две моми - Сия/ана Донннова и Мира Киро оф дъ дейева.
Предлагам даже националните срещи да преминават като "сгледи" и всеки да си харесва зет или снаха.
После ще си правим "срещи на сватанаците".
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
Е ще буташ рушвети на зълвите ... /не знам как се пада точно, ама всяка жена от родата е зълваSokOtPraskova написа:Даа, а аз например с мойто дърто Пунто никой не мога да излъжа :DIchkin написа:Айде айде ... ти ще гледаш само зестрата ... дойде някоя мома с новото браво и айде тя ще е ... не се прай тука :D
/
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Те като те видят младите левенти с това бързо Пунто и явно ги дострашава да се закачат с теб....SokOtPraskova написа:Даа, а аз например с мойто дърто Пунто никой не мога да излъжа :DIchkin написа:Айде айде ... ти ще гледаш само зестрата ... дойде някоя мома с новото браво и айде тя ще е ... не се прай тука :D
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Да се оплача: Много поздрави по майчина линия за БТК
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Да, бре..никой не може да ме настигнеdamianoff написа:Те като те видят младите левенти с това бързо Пунто и явно ги дострашава да се закачат с теб....SokOtPraskova написа:Даа, а аз например с мойто дърто Пунто никой не мога да излъжа :DIchkin написа:Айде айде ... ти ще гледаш само зестрата ... дойде някоя мома с новото браво и айде тя ще е ... не се прай тука :D

Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Meril -
Хвалба: от днес и другата кола е вече с нов съединител
.п.с. между другото си спретнахме една импровизирана ФИАТ/форум среща в Ямбол
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse

Коментар