Да са похваля пък - след едноседмична изолация от света, най-после пуснахме нет- а. Първо гласувах за форума! :D Аман от това безпаричие - стигнахме дъното.
Още не сме си платили телефоните.На 23.07 Академичен хор "Ангел Манолов" заминава на конкурс в Испания, пък аз ще духам супата.
Страдам от идиотско главоболие.Стига толкова съм се оплаквала.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Споко нека поне дъното е твърдо и не се изравя лесно ,че тогава още по лошо.Има и по-важни неща от тъпите пари нали?Да се оплача и аз.Обиколих Казанлък за да мина ГТП на ремаркето и не успях.Всички бяха затворили по-рано от обявеното на работното им време.До там ли стигнаха вече да си ритат хляба,толкова ли се наядоха ,че не им трябват клиенти?Irka_fihi написа:Да са похваля пък - след едноседмична изолация от света, най-после пуснахме нет- а. Първо гласувах за форума! :D Аман от това безпаричие - стигнахме дъното.
Още не сме си платили телефоните.На 23.07 Академичен хор "Ангел Манолов" заминава на конкурс в Испания, пък аз ще духам супата.
Страдам от идиотско главоболие.Стига толкова съм се оплаквала.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
лелееее резил ....... който ми каже че бмв Х5 е голяма бегачка ше му се исмея адски яко .... :D на път от една автокъща в петрич към сандански една Х5-ца ми се направи на много бърза и и показах кой е ШЕФА
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Айде и аз да се похваля ! Вече съм собственик на http://www.pcstore.bg/laptopi/toshib...BA_NB_100_12H/ ! Верно,одраха ми от м-тел кожата за мобилен нет,ама ...
Още една хвалба ! Заминавам на море понеделник ! Да се оплача.Трябва да стягам багажи !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
да се похваля
след месец и половина работа без почивен ден и работно време от другата седмица влизам в график
незнаете с какво нетърпение си чакам първия почивен ден за толкова време направо не е истина...поне работата която свършихме за това време си струваше
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse

Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ма мокри :D голяма физарядака за 90кг. ми гъс, чак се кефа колко съм добър некой път, кат го уцеля кадето искам
ей че нема човече бабанка Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
Коментар