И тук ще се оплача - в Казанлък няма сняг.хваля се камината гори здраво и храни радиаторите с топла вода
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: И в Стара Загора няма грам сняг !Tornado написа:И тук ще се оплача - в Казанлък няма сняг.хваля се камината гори здраво и храни радиаторите с топла вода
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хваля се: В Нюрнберг има много сняг :DPrinco написа:Оплаквам се: И в Стара Загора няма грам сняг !Tornado написа:И тук ще се оплача - в Казанлък няма сняг.хваля се камината гори здраво и храни радиаторите с топла вода
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Колега :D продай старите джанти за 60 лв=Rudi= написа::D Хваля се - днес получих джантите, които купих от колегата vacheto76 /снимка 1/ :D
Оплаквам се - времето е ужасно и не мога да сложа новите джанти да видя как изглеждат монтирани. Колата преди малко я бях разринал от всички страни
/снимка 2/
Коментар
-
Хваля се: във Варна има много сняг.Хваля се: оказва се, че съм си купил снегорин
За сега Алфата се държи просто перфектно :P Хваля се: бях си купил 4 зимни гуми Michelin от един приятел заа......110лв. май беше...оказват се невероятни :P Оплаквам се: нашия кмет не обяви бедствено положение, утре пак трябва да ходя на работа, ама ми се струва, че всичко ще е замръзнало и нямам идея как ще стане.
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
:D Изпуснал си една нула в офертата - 600лв. с гумите /Бриджстоун Туранца-виж в гаража/ и са твои :D Ще продавам железните 14-ки с които купих колата, но ще ги снимам с гумите и тогава ще ги пусна :DDJoff написа:Колега :D продай старите джанти за 60 лв=Rudi= написа::D Хваля се - днес получих джантите, които купих от колегата vacheto76 /снимка 1/ :D
Оплаквам се - времето е ужасно и не мога да сложа новите джанти да видя как изглеждат монтирани. Колата преди малко я бях разринал от всички страни
/снимка 2/
Коментар
-
И моята я намалиха със 100 лв. от 01 януари. Направиха ми предложение, на което не можех да откажа... Но не върви да се оплаквам, при положение, че доста колеги останаха без работа.batproho написа:Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата
.За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Може би си прав колега, поне за сега оставам на работа , пък на Пролет ще му мислимsnake написа:И моята я намалиха със 100 лв. от 01 януари. Направиха ми предложение, на което не можех да откажа... Но не върви да се оплаквам, при положение, че доста колеги останаха без работа.batproho написа:Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата
.За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Моята одавна я намалиха със 100 лв,ама за сметка на това шефа ме съкрати и сега хем работя нелегално,пак при негоbatproho написа:Може би си прав колега, поне за сега оставам на работа , пък на Пролет ще му мислимsnake написа:И моята я намалиха със 100 лв. от 01 януари. Направиха ми предложение, на което не можех да откажа... Но не върви да се оплаквам, при положение, че доста колеги останаха без работа.batproho написа:Оплакване:Намалят ми чувствително заплатата
.За сега няма да има съкращения, ако това може да е хвалба, за мен лично си е по скоро изнудване за да напусне човек доброволно и да не му се плаща обезщетение за безработен.
.
хем вземам по 15,60 на ден от борсата.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар