Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупиха ми огледалото
Collapse
X
-
Ако си сигурна кой е извършителят си отмъщавай - от къде на къде ще остава безнаказан? Готини идеи са монтажна пяна в гърнето, латекс по боята ( мале какво й причинява... ), някой да клекне под колата, да развърти масления филтър и там да сипе метални стружки и да го завие обратно...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Ще паркира на друго място просто и никой нищо няма да й прави по колата...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
или: "забременях в тъмното... и май съседа беше!"Kuku написа:Аз не моа разбера, що вкарвате колежката у проблеми?Нали ше напраи мърсотията и утре ше пусне тема "Спукаха ми предните гуми!", другата седмица "Челното ми е счупено!" и след месец "Колата ми се самозапали през ноща!"
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Оффф колега, не веднъж сме казвали, поне аз, че "селянин" се използва за съвсем различно нещо от това къде си израстнал. crush, съгласен съм с теб. А другите що не ми се вярва, че ако някой ви направи нещо на хубавите фиатки и знаете кой е ще останете безучастни??? Не можете да ме убедите в това. Някой ти чупи огледалото, знаеш, че е той, виждаш го на другия ден него или колата му и подминаваш просто така? Не мога да си го представя нещо...коцев написа:Като чета темата на няколко места се пише, че това го правят селяните и хора със селски манталитет а пък аз съм израстнал на село и кажи речи съм си жив селянин дали и аз съм такава маскара като тях ?
С какво ли по хубаво се различават от мен гражданите ??
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар