Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Счупиха ми огледалото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Как може да е сигурна колежката, че точно "онзи" го е счупил?Колежке, според мен просто потърси място за паркиране нqкъде настрани от този паркинг - "По-умния винаги отстъпва!"
    казах вече по-нагоре, че спирам там, където има място. Трябва да спирам на паркинга на другия блок и така неговите жители няма къде да си оставят колите. Ама както и да е. Много се отклонихме от темата. Благодаря за съвета с картофа!
    Един за всички, всички за мен

Коментар

Kuku написа:
      Как може да е сигурна колежката, че точно "онзи" го е счупил?Колежке, според мен просто потърси място за паркиране нqкъде настрани от този паркинг - "По-умния винаги отстъпва!"
      Едно свястно мнение в цялата тема
      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

На някой широк тротоар, на самата улица, зад блока - никъде няма никакво място за паркиране?!

Коментар

Kuku написа:
          На някой широк тротоар, на самата улица, зад блока - никъде няма никакво място за паркиране?!
          Така е в София... на теб какво ти разбира главата?
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Яз съм У другата София

Коментар

Ако си сигурна кой е извършителят си отмъщавай - от къде на къде ще остава безнаказан? Готини идеи са монтажна пяна в гърнето, латекс по боята ( мале какво й причинява... ), някой да клекне под колата, да развърти масления филтър и там да сипе метални стружки и да го завие обратно...
              www.CarProfi-BG.com
              Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
              Зареждане и ремонт на автоклиматици.
              Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Аз не моа разбера, що вкарвате колежката у проблеми?Нали ше напраи мърсотията и утре ше пусне тема "Спукаха ми предните гуми!", другата седмица "Челното ми е счупено!" и след месец "Колата ми се самозапали през ноща!"

Коментар

Ще паркира на друго място просто и никой нищо няма да й прави по колата...
                  www.CarProfi-BG.com
                  Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                  Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                  Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Като чета темата на няколко места се пише, че това го правят селяните и хора със селски манталитет а пък аз съм израстнал на село и кажи речи съм си жив селянин дали и аз съм такава маскара като тях ? С какво ли по хубаво се различават от мен гражданите ??
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
                      Аз не моа разбера, що вкарвате колежката у проблеми?Нали ше напраи мърсотията и утре ше пусне тема "Спукаха ми предните гуми!", другата седмица "Челното ми е счупено!" и след месец "Колата ми се самозапали през ноща!"
                      или: "забременях в тъмното... и май съседа беше!"

Коментар

"Помощ, крадец, крадец.... ей, крадльо, крадльо..."

Коментар

Kuku написа:
                          "Помощ, крадец, крадец.... ей, крадльо, крадльо..."
                          ааггхаххахахахахахахахахахахахахааххах бързо зацепваш

Коментар

коцев написа:
                            Като чета темата на няколко места се пише, че това го правят селяните и хора със селски манталитет а пък аз съм израстнал на село и кажи речи съм си жив селянин дали и аз съм такава маскара като тях ? С какво ли по хубаво се различават от мен гражданите ??
                            Оффф колега, не веднъж сме казвали, поне аз, че "селянин" се използва за съвсем различно нещо от това къде си израстнал. crush, съгласен съм с теб. А другите що не ми се вярва, че ако някой ви направи нещо на хубавите фиатки и знаете кой е ще останете безучастни??? Не можете да ме убедите в това. Някой ти чупи огледалото, знаеш, че е той, виждаш го на другия ден него или колата му и подминаваш просто така? Не мога да си го представя нещо...
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Пак ще попитам - ако не е той?

Коментар

Еми да,явно си е със селския манталитет щом се заяжда така с едно момиче.Дали ако беше някое младо и здраво момче щеше да му прави тия магарии ?
                                Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Working...
                                X