Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупиха ми огледалото
Collapse
X
-
Ако си сигурна кой е извършителят си отмъщавай - от къде на къде ще остава безнаказан? Готини идеи са монтажна пяна в гърнето, латекс по боята ( мале какво й причинява... ), някой да клекне под колата, да развърти масления филтър и там да сипе метални стружки и да го завие обратно...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Ще паркира на друго място просто и никой нищо няма да й прави по колата...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Kuku написа:Аз не моа разбера, що вкарвате колежката у проблеми?Нали ше напраи мърсотията и утре ше пусне тема "Спукаха ми предните гуми!", другата седмица "Челното ми е счупено!" и след месец "Колата ми се самозапали през ноща!"Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
коцев написа:Като чета темата на няколко места се пише, че това го правят селяните и хора със селски манталитет а пък аз съм израстнал на село и кажи речи съм си жив селянин дали и аз съм такава маскара като тях ?С какво ли по хубаво се различават от мен гражданите ??
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар