колеги помагайте,ще ставам баща,сефте и наближава момента за избор на име,чувал сам за некви сайтове ли адреси с изброяване на вазможните имена и искам да вида какъв избор има
та некой,ако знае каде е точно ще му е красник на детето ми
тарсих ма без успех,може да давате продложения ма ще стане голем спам ли беше,а пак за анкета незнам как става.Искат да е с буквата Д аз още не сам решил.ПОМАГАЙТЕ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
,,кръсник на детето ми,,дайте жокер за сайт за имена.Моля...
Collapse
X
-
Хаха, колега, радваш.Явно си много развълнуван ама чак име по инет да търсиш.И все пак:http://stratsimir.exsisto.com/http:/...url.com/rkqy6lF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Re: ,,кръсник на детето ми,,дайте жокер за сайд за имена.Мол
Колега и аз преди 1,8 месеца имах този проблем ама се разбрахме със мойта ако е момче тя да мисли името ако е момиче аз.И така тя каза роди ли се момче ще се казва като теб а аз казах ако е момиче ще се казва Михаела,не се съобразявах нито със баби нито със дядовци.Във крайна сметка детето си е мое.vin_d написа:колеги помагайте,ще ставам баща,сефте и наближава момента за избор на име,чувал сам за некви сайтове ли адреси с изброяване на вазможните имена и искам да вида какъв избор има
та некой,ако знае каде е точно ще му е красник на детето ми
тарсих ма без успех,може да давате продложения ма ще стане голем спам ли беше,а пак за анкета незнам как става.Искат да е с буквата Д аз още не сам решил.ПОМАГАЙТЕ.
Коментар
-
Тц. Не се връзва с контекста :D А и пише саЙд. По-скоро става въпрос за безалкохолна напитка сайдерEVITA написа:Саид е герой от сериала изгубени. Онзи арабина.style34 написа:Нали? :D Ей така се пише заглавие... Абе кво е това сайд?Vladim написа:Мале, мале...
Странна тема... че и кадърно написана... 

BTW тоя сериал не съм го гледал и все се каня да си изтегля сезоните.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Защо си мисля, че след като избере име, колегата трябва да го напише в една тетрадка поне 100 пъти преди да отиде да впише детето? Да не стане някой фал... А сайД предполагам е сайт в който има много имена започващи с Д?style34 написа:Нали? :D Ей така се пише заглавие... Абе кво е това сайд?Vladim написа:Мале, мале...
Странна тема... че и кадърно написана... 

like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Понеже съм първороден син, аз лично, бих кръстил първороден син на баща си, без някой да ми определя буквички (то аз така и направих де
) Първородна дъщеря, до каквато след два опита не мога да се добера, вероятно щях да кръстя на майка си. Както и де е, пожелавам на колегата много късмет и радост с детето. И ако случайно не си хареса никакво име, може да провери и този списък
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
После кой развалял темата на човека. Виж си списъкаgantcho написа:Понеже съм първороден син, аз лично, бих кръстил първороден син на баща си, без някой да ми определя буквички (то аз така и направих де
) Първородна дъщеря, до каквато след два опита не мога да се добера, вероятно щях да кръстя на майка си. Както и де е, пожелавам на колегата много късмет и радост с детето. И ако случайно не си хареса никакво име, може да провери и този списък

SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар