Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така и така съм ти пратил адреса за стикер от 4 месеца, моля и за карта, ако не те натоварва....!Благодаря предварително :D

Коментар

Yavor написа:
      Huku написа:
      Така се получи, за другата 98 процента съм на линия
      Пратил съм ти карта.Просто не можах да ти пиша.И на няколко други колеги - също.У мен има още 19 нераздадени карти.
      Картата ми днес дойде. Благодаря за което. И стикерче си ми пратил даже с нея, това ми е второто ще го сложа на предния прозорец.Мерси и поздрави

--------------------

Коментар

Huku написа:
        Yavor написа:
        Huku написа:
        Така се получи, за другата 98 процента съм на линия
        Пратил съм ти карта.Просто не можах да ти пиша.И на няколко други колеги - също.У мен има още 19 нераздадени карти.
        Картата ми днес дойде. Благодаря за което. И стикерче си ми пратил даже с нея, това ми е второто ще го сложа на предния прозорец.Мерси и поздрави
        И мойта пристигна днес.Както казах заслужаваше си чакането :D
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Още една карта ЕКО си има собственик в Пазарджик - колега от службата с фиат мареа, който си нямаше и представа за съществуването на форума. Надявам се, че го зарибих успешно и за форума, и за бензиностанциите ЕКО. Останаха още 7 карти за раздаване.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Благодарности на Явор!Вчера си получих картата за "ЕКО". Сега чакам с нетърпение и Стикерчето... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

При мен останаха 18 карти. Не знам защо толкова бавно се раздават
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Някой на мен дали ще може да прати една такава карта :P

Коментар

Искам да видя края на месеца информацията, кой, колко и къде! Струва ми се, че Търново ще се представи добре.

Коментар

хора, ако искате карта за Лукойл да ви дам една...а за Еко не искам, щото карам малко
                    Типо-то е истинската работа !

Коментар

Пичове не съм писал много оддавна понеже съм диларче във ЕКО и нямам много време . Но карти можете да получите на всяка бензиностанция на ЕКО просто си поискаите.Аз работя На ОРИОН бивша ОПЕТ .пътя от Люлин към НадеждаМоже да заповядте ще ви дам карти и ще пием по кафе или бира Ако се съберем повечко мога да пробвам картовия представител за по яка отстъпка.Но за сега елате ще ви дам карти

Браво 1,6 16V

Коментар

vladi_stoev написа:
                        Пичове не съм писал много оддавна понеже съм диларче във ЕКО и нямам много време . Но карти можете да получите на всяка бензиностанция на ЕКО просто си поискаите.Аз работя На ОРИОН бивша ОПЕТ .пътя от Люлин към НадеждаМоже да заповядте ще ви дам карти и ще пием по кафе или бира Ако се съберем повечко мога да пробвам картовия представител за по яка отстъпка.Но за сега елате ще ви дам карти
                        Колега аз имам карта ЕКО и я ползвам,но въпроса е такава карта от Форума,мисля че има разлика !!!
                        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Огромна разлика има, защото по този начин се дотира форума!!!
                          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Да каже кой в София има свободна такава и да се видиме да даде една !!!! Пък ще има по бира
                            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
                              Да каже кой в София има свободна такава и да се видиме да даде една !!!! Пък ще има по бира
                              Ела утре на срещата и ще имаш карта. Ако не може да се разберем как да ти дам.

Коментар

За съжаление имам ангажименти за утре, но може да се разбереме за през седмицата да мина където ти е удобно !!!
                                Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Working...
                                X