Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ей, до бяс ме докараха с тоя ток!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей, до бяс ме докараха с тоя ток!

Ма.....та му и ЕОН и недъгава мрежа и всичко подяволите !!! До бяс ме докараха тея незнам с какво дет може да се обидят още! От 4-5 дена в нас е като дискотека, а от 2 дена вече мога да ресторвам скапан харддиск от неправилни рестарти с вързани очи и за норматив... Ама това ми е най-малката грижа май, просто незнам, ако думне телевизор, хладилник или нещо друго недай боже ще ги съдя до дупка, колкото и да ми оства това... Слаба им била мрежата и ако имало аварии - и по 10 пъти на ден щяло да ми спира тока ако трябва. Това ми бидеше заявено с доста спокоен и равен тон от някаква лелка на телефона им за връзка, ако съм имал проблеми - да сум се оплачел писмено. Е за какво им плащам? Или требе да си купя UPS-и за всеки уред, защото те са недъгави некадърници? Ми да си оправят мрежата... Тоя проблем да не е от 2-3 или 5 дена! само си чешат макарките и си правят сек...о и пищят за неиздължили се абонати. Ами ако всички абонати не си платят, защотоне получават качествена услуга? Ами ако всеки заведе по едно дело за нанесени щети? Просто незнам вече, направо потрепервам от нерви..... Вече сериозно се замислям за един сносен UPS и едно малко генераторче с бидон гориво... че то не се трае вече!

Е то ако бяхме общество като хората,всеки щеше да си знае мястото и да си върши работата за която му се плаща.

Коментар

ЮпиЕс за телевизора и компютъра да, ама за по сериозен ЮпиЕс + дизел генератор парите са доста!Тази дискотека във Варна ли е или в София (че гледам сме от един квартал)?
      F31 BMW 320d

Коментар

Щом е ЕОН значи е Варна Тук в Шумен също спира няколко пъти днес, ама за малко
        Fiat Bravo 1,6 16V 103k.c. (Метан)

Коментар

Извинявам се офф-а, но сте вързали тв-то за юпс?

Коментар

Тук при нас е по същия начин, ама мааалко по-зле! Уж сме егати елитния квартал - нов красив блок в който засега живеем само ние. Само дето като дойде оня от горния етаж да полага гипсокартони и пусне винтоверта и бягай д пускаш шалтера на тока... купих си нов компютър - изгоря, хладиълника - изгоря...интернета спира моментално след спирането на тока... и аз съм принудена цял ден само да си пускам телевизора, защото иначе гасне тока! Побърква ме!
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Тук при нас е по същия начин, ама мааалко по-зле! Уж сме егати елитния квартал - нов красив блок в който засега живеем само ние. Само дето като дойде оня от горния етаж да полага гипсокартони и пусне винтоверта и бягай д пускаш шалтера на тока... купих си нов компютър - изгоря, хладиълника - изгоря...интернета спира моментално след спирането на тока... и аз съм принудена цял ден само да си пускам телевизора, защото иначе гасне тока! Побърква ме!
              Тва не го вярвам колега
              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Монопол,братче!Скоро и нашия квартал беше 24 ч.без ток и на едно от запитванията кога ще го пуснат,че има малко дете"лелката"отговори-"като сте го правили-берете му грижата!"Ужас!Обаждах се на Агенцията за защита на потребителя,но от там ми отговориха,че не се занимават с такива въпроси-да се обърна към ДКЕВР.Баси държавата!
                PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

nanobanano написа:
                  SokOtPraskova написа:
                  Тва не го вярвам колега
                  О, това е най-зле описано! На всичкото отгоре оня, заради който спира тока го мързи да слезе да пусне шалтера и ме кара мен, дето не мога да ходя да излизам с патериците на студа. Иначе е най-забавно докато се къпя...бойлера е газов и когато спре тока моментално спира топлата вода. Хавлията обличам и излизам да пускам тока, връщам се и тамън пусна душа с топла вода (вече) и пак изгасва..

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    Тук при нас е по същия начин, ама мааалко по-зле! Уж сме егати елитния квартал - нов красив блок в който засега живеем само ние...
                    Колежке, няма бъдеще в тоя квартал - застанали сте на пътя на перничани!То вуци има вероятност да ви изпапкат, ти за някакви електрически джажди се кахъриш Отдавна ви разправяме ние, че в черното злато е истината а вие - кюмюри сме били.Ей ви ся технологии - спря газта и минахте на свещи П.С: Тук ток не е спирал (да не му е уроки, пу-пу!).Парното е толкоз силно, че ако духне западен вятър, в София за 2 дни кокичета ще цъфнат между плочките :D
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                      SokOtPraskova написа:
                      Тук при нас е по същия начин, ама мааалко по-зле! Уж сме егати елитния квартал - нов красив блок в който засега живеем само ние...
                      Колежке, няма бъдеще в тоя квартал - застанали сте на пътя на перничани!То вуци има вероятност да ви изпапкат, ти за някакви електрически джажди се кахъриш Отдавна ви разправяме ние, че в черното злато е истината а вие - кюмюри сме били.Ей ви ся технологии - спря газта и минахте на свещи П.С: Тук ток не е спирал (да не му е уроки, пу-пу!).Парното е толкоз силно, че ако духне западен вятър, в София за 2 дни кокичета ще цъфнат между плочките :D
                      Хахаххаах, колега направо ме разби с тия кокичета! Иначе газта не ни беше спряна - топло си ни е и наистина излиза доста евтино. За около 4 месеца за парно и топла вода (в изобилие) за тристаен апартамент сме платили 400лв. Просто като спре тока и газовия бойлер не сработва, за да има топла вода Но понякога действа разтоварващо - осовено като се кача над нас с патериците и питам съседа дали не му е малко неудобно, че така се отнася с хората в неравностойно положение...та аз да ходя навън - той ми отвръща че го било страх и затова чакал на мен :P

Коментар

Да, да Варна иде реш и по-специално за вилната зона м/у Виница и к.к. Дружба... За УПС още нямам парички, което ме е най-много яд, обаче в най-скоро време мисля да за закупя и това устройство. Незнам ма е време да отделят сериозни пари за тея кабелни слаби трасета, инак както е тръгнал да се разширява града скоро няма да има нормално подаване на ток май... Аман от кърпене на аварии, вместо да оправят всичко.... Как в София нямаше никога ядове начи...
                        vital написа:
                        Извинявам се офф-а, но сте вързали тв-то за юпс?
                        А инак не по тази тема, ма никак не е невъзможна идеята. Не толкова за за шукарията да може да гледаш ТВ на батерии, а да го използваш за буфер който да те пази от токовите колебания или пикове или кой-знае какво още което тече по тея жици и скапва уредите. Все пак доста по-добре е д думне една джаджа, отколкото всичкото техника. А и доколкото съм чел по гаранционните карти никога не покриват гаранция при повреда причинена от токов удар. А относно генератора - това е една много добра инвестиция. Не говоря за нещо много мощно, има едни такива по 1-2 Кв дето ги гледах за по около 500 лева някъде. Което не е много, но не не и никак малко все пак. В казармата на станцията имаше вграден такъв запасни генератор 1Кв който чудесно подържаше 2-те лампови снации в релейката и съответните там работи които имаше - осветление, други уреди, и оше 1-2 други малки радиостанции за неопределено време... Колкото няма нормално дахранване. Никак много не харчеше гадинчето и влизаше в работно положение за около 3-4 минути. Колко му е да се ползва едно такова мъниче за едно домакинство когат ти дръпнат шалтера да пуснеш модема/суич, комп, една лампа и един телевизор за да не умреш от скука... Което не един път се е случвало в течение на вермето от когато сме тук...

Коментар

За вилните зони се купува даже онлайн Юпиес защото вероятно напрежението ще ти е доста различно от 220волта! Ablerex Mars 1000VA 310USD без ДДС например
                          F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                            За вилните зони се купува даже онлайн Юпиес защото вероятно напрежението ще ти е доста различно от 220волта! Ablerex Mars 1000VA 310USD без ДДС например
                            да бе да, какви са тея цени ... Аз преди 2 години взимах Мустек 2000ВА за 240 лева май беше... А преди 3 дена гледахме с колегата пак един Мустек 1000 за 197 лева... Кат кавам по-добре УПС-а да гръмне нямам предвид за взема някой който струва колкото половината ми техника та да се обеся после кат го загуба....

Коментар

Май не правиш разлика между Онлайн и Лайнинтерактив Юпиеси?Иначе ако е да минеш тънко то Лайнинтерактив Юпиеси :Аблерекс Трой 800волт ампера 65 долара без ДДС! С 2 години гаранция - демек хубави батерии и може да изкарат и 3-4 години без грижи! Най интерсното е че е без вентилатор така че да не ти шуми като си гледаш филма!
                              F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                              X