Ма.....та му и ЕОН и недъгава мрежа и всичко подяволите
!!! До бяс ме докараха тея незнам с какво дет може да се обидят още! От 4-5 дена в нас е като дискотека, а от 2 дена вече мога да ресторвам скапан харддиск от неправилни рестарти с вързани очи и за норматив... Ама това ми е най-малката грижа май, просто незнам, ако думне телевизор, хладилник или нещо друго недай боже ще ги съдя до дупка, колкото и да ми оства това... Слаба им била мрежата и ако имало аварии - и по 10 пъти на ден щяло да ми спира тока ако трябва. Това ми бидеше заявено с доста спокоен и равен тон от някаква лелка на телефона им за връзка, ако съм имал проблеми - да сум се оплачел писмено. Е за какво им плащам? Или требе да си купя UPS-и за всеки уред, защото те са недъгави некадърници? Ми да си оправят мрежата... Тоя проблем да не е от 2-3 или 5 дена! само си чешат макарките и си правят сек...о и пищят за неиздължили се абонати. Ами ако всички абонати не си платят, защотоне получават качествена услуга? Ами ако всеки заведе по едно дело за нанесени щети? Просто незнам вече, направо потрепервам от нерви..... Вече сериозно се замислям за един сносен UPS и едно малко генераторче с бидон гориво... че то не се трае вече!

Коментар